18.09.2018, 18:22 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U19 skal forsøge at gøre førsteholdet kunsten efter

FC Midtjyllands U19 mandskab skal i morgen aften op imod FC København – her kan de passende kigge på førsteholdet, der i søndags vandt 3-1 over FC Københavns ditto.

FC Midtjylland U19 – FC København U19, onsdag kl. 18.30 på Ikast Stadion.

FCM U19 skal forsøge at ride videre på bølgen og fortsætte den gode start på sæsonen, som de forsvarende mestre har fået. Tre sejre ud af tre mulige er det blevet til og derfor deler U19 mandskabet førstepladsen med AaB, hvor ulvene dog har en kamp i baghånden.

Seneste kamp for U19 mandskabet var i lørdags, hvor holdet slog lokalrivalerne fra Silkeborg med 2-1 i en kamp, hvor FCM fik kamp til stregen. Netop den erfaring, at FCM’erne var presset, kan holdet bruge i morgendagens kamp, hvor FC København kommer på besøg på Ikast Stadion.

Løverne er nemlig fortsat ubesejret i ligaen, hvor det er blevet til to sejre ud af to mulig. Seneste kamp i U19 ligaen ligger dog helt tilbage fra 1/9, hvor løverne slog OB med 3-2 i Ådalen, så løverne vil helt sikkert jagte sejren på Ikast Stadion for at fortsætte deres gode sæsonstart.

Kigger på den seneste sæsons indbyrdes opgør har FCM U19, ligesom førsteholdet, et godt tag på hovedstadsklubben. I den seneste sæson vandt FCM U19 nemlig begge opgør mod FC København (0-2 (U), 4-3 (H)), derfor vil ulvene gøre alt for at fortsatte den gode stime:

- Vi forventer en tæt og intens kamp mod FC København. Vi har et godt tag på dem og håber selvfølgelig, at vi kan vedligeholde den stime. I forhold til kampen mod Silkeborg, skal vi gerne steppe op på alle parametre og gør vi det, så kan vi skaffe et godt resultat, udtaler træner Kenneth Andersen