21.09.2019, 17:41 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U19 tabte lige og intens kamp

FCM U19 løb for anden kamp i træk ind i et nederlag, da FC Nordsjælland til allersidst løb med alle tre point på Ikast Stadion.

FC Midtjylland U19 – FC Nordsjælland U19 3-4 (1-2)
0-1 23' Lucas Bøje-Jensen

0-2 26’ Chukwuemeka Paul Nnamani

1-2 43’ Jibrill Antala Abubakar

2-2 47’ Raphael Onyedika Nwadike

2-3 66’ Andreas Pedersen Bredahl

3-3 70’ Tobias Anker

3-4 90’ Chukwuemeka Paul Nnamani

 

Advarsler: FC Midtjylland: Antonis Martis, Raphael Onyedika Nwadike, Jibril Antala Abubakar, Tobias Anker, Kristoffer Lund Hansen.

FC Nordsjælland: Marcus Korang, Maxwell Woledzi

 

FCM U19: Valdemar Birksø – Hanus Sørensen (88’ Simon U Madsen), Kristoffer Lund, Tobias Anker, Tobias Damtoft – Oliver Sørensen, Antonis Martis, Aral Simsir, Mads Kristian Hansen - Jibril Antala Abubakar (85’ Pyry Hannola), Raphael Onyedika Nwadike (69’ Justice Chigozirim Ohajunwa)

Det var en lige kamp med en masse intensitet, da FC Midtjyllands U19-mandskab lørdag middag tog imod FC Nordsjælland hjemme på Ikast Stadion. Ulvene havde i kampens begyndelse to store mulighed for føringsmålet, men formåede ikke at passere FC Nordsjælland-keeperen. I stedet var det gæsterne der tog føring på et hjørnespark. Blot tre minutter efter fandt gæsterne igen vejen til netmaskerne efter et midtjysk boldtab i eget opspil.

Herefter satte ulvene sig dog på kampen. De vandt mange dueller, var i rigtig god kontrol. Derfor var det også ganske fortjent, da Jibrill kort inden pausen puttede bolden i kassen til en midtjysk reducering til 1-2, der også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg fortsatte midtjyderne i samme spor som i første. De var fortsat i kontrol og kort efter andens halvlegs start kom belønningen. Raphael Onyedika Nwadike scorede til 2-2 og dermed var det helt lige igen. Et rigtig flot comeback af ulvene.

Gæsterne kom dog igen i front, da Andreas Pedersen Bredahl efter et indlæg gjorde det onde ved hjemmeholdet. En ærgerlig konsekvens af en ellers fin periode af ulvene.

Det stoppede dog ikke hjemmeholdet, der kløede på for endnu engang at udligne den nordsjællandske føring. Det lykkedes i det 70. minut, hvor Tobias Damtoft efter et hjørnespark fandt vejen til netmaskerne.

Det lignede derfor at en lige og intens kamp skulle ende uden vinder. Desværre for ulvene begik de straffespark i overtiden, og det udnyttede FC Nordsjælland til at tage sejren med hjem til Farum.  

- Det var en meget lige kamp, hvor begge hold har deres perioder. Alligevel er vi skuffede over at tabe kampen. Vi er ærgerlige over at indkassere fire mål, da vi føler vi kunne have fået mere ud af det resultatmæssigt. Jeg er dog utroligt glad for vores evne til at komme tilbage i kampen. Vi fulgte gameplanen uanset udfaldet af kampen, samtidig var spillerne villige til at gå langt for hinanden, lyder reaktion fra Henrik Jensen.

FCM U19 er i aktion igen i næste weekend, hvor man jagter oprejsning mod FC København.

Se de øvrige resultater og stillingen i U19-Ligaen her.