22.09.2018, 18:38 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U19 tilbage på vindersporet

Gustav Isaksen scorede hattrick, da FCM U19 moste de unge AGF ‘er og vandt med hele 4-1 i dagens dyst.

FC Midtjyllands U19 mandskab led i onsdags deres første pointtab, da det blev til en nulløsning mod FCK. Derfor skulle holdet i dag forsøge at komme tilbage på vindersporet, da man besøgte AGF.

Ulvene viste sig også at være klasser bedre end AGF. Specielt i anden halvleg var ulvene AGF'erne overlegen.

Allerede efter 5 min bragte ulvene sig ind front. Casper Tengstedt sparkede bolden i kassen efter et hjørnespark fra Christian Tue.

AGF kom dog hurtigt igen og udlignede tre minutter efter FCM’s føringsmål til 1-1, hvor Gustav Mogensen kom først på et indlæg.

Ulvene kløede dog på, og efter 23 minutters spil scorede Gustav Isaksen sit første af tre mål. Christian Tue fandt Gustav Isaksen, der lå i en fin position på kanten af feltet. Her lagde han bolden op i det lange hjørne og bragte dermed ulvene i front igen.

Der stod 2-1 til ulvene ved pausen i en forholdsvis lige første halvleg, hvor FCM i perioder havde svært ved at styre AGF’erne:

 - I første halvleg har vi vinden imod os, og derfor synes vi også, at det var en okay lige kamp. Vi spiller os dog frem til det meste og har kontrollen det meste af kampen. Vi havde til gengæld svært ved at få vores eget presspil til at fungere, og havde i momenter svært ved at styre AGF, udtaler Kenneth Andersen om første halvleg.

Kampbilledet ændrede sig dog i anden halvleg, hvor der stod FCM på det hele.

Ulvene udbyggede nemlig føringen efter 48 minutter spi,l hvor Oliver Sørensen efter et godt pres - og erobringsspil satte en omstilling i gang, som Gustav Isaksen afsluttede ved at sparke bolden i kassen til 3-1.

Isaksen var dog ikke færdig – efter 65 minutters spil fuldførte han sit hattrick og igen på en omstilling, hvor Casper Tengtsted lagde op til målet.

 - I anden halvleg er vi klart de bedste. Vi styrer og kontroller det hele. Vi har nogle store chancer til at score yderligere, men får ikke bolden over stregen, udtaler Kenneth Andersen om anden halvleg, mens han samtidig roser spillerne for kampen:

 - Det er tredje kamp på en uge, så herfra er der kæmpe ros til spillerne for udførelsen af kampen i dag, afslutter træneren.

Med sejren har ulvene nu 13 point efter fem kampe og ligger alene i spidsen af U19 ligaen foran AaB, der næste søndag besøger Ikast Stadion i et vaskeægte topopgør- 

AGF U19 – FC Midtjylland U19 1-4 (1-2)

5’ 0-1 Casper Tengstedt

8’ 1-1 Gustav Mogensen

23’ 1-2 Gustav Isaksen

48’ 1-3 Gustav Isaksen

65’ 1-4 Gustav Isaksen

FCM U19: Elias Rafn Olafsson –Sunday Odeh (68’ Hanus Sørensen, Oliver Sørensen, Tobias Anker, Nicolas Dyhr –Nicolas Madsen, Christian Tue Casper Tengstedt – Jonathan Bagger (45’ Japhet Larsen), Jabrill Abubakar (63’ Emil Sand), Gustav Isaksen.