08.03.2020, 14:15 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U19 tog tredje sejr på en uge

FCM U19 tog tredje sejr på stribe på en uge, da man lørdag hjemme i Ikast slog AaB med 2-0.

FC Midtjylland U19 – AaB U19 2-0 (1-0)
44' 1-0 Aral Simsir (oplæg Oscar Fraulo)
47' 2-0 Victor Lind (oplæg Aral Simsir)

FCM U19: Valdemar Birksø – Hanus Sørensen, Raphael Onyedika, Hosine Bility (46’ John Phillip Ndjate), Kristoffer Lund Hansen – Frederik Christensen, Antonis Martis – Aral Simsir (61’ Pyry Hannola), Oscar Fraulo, Victor Strage Lind – Frederik Heiselberg

FCM U19 har haft en god start på foråret. I forårsdebuten mod Randers i lørdags tog ulvene alle tre point med hjem til heden. I midtugen fulgte holdet trop og spillede sig videre til kvartfinalerne i Youth League.

Lørdag eftermiddag var ulvene i aktion igen, og her skulle det lykkedes dem, at få tre sejre på stribe på blot en uge, da AaB gæstede Ikast Stadion.

Til kampen havde Ulvene hele seks ændringer i startopstillingen i forhold til kampen i Serbien. Blandt andet var der blevet plads til tre U17-spillere.

At cheftræner Henrik Jensen havde roteret meget i sin startopstilling, var ikke til at se. Ulvene satte sig på kampen fra start af. Hjemmeholdet fokuserede på sine egen styrker i form af boldbesiddelse og højt pres. De tilkæmpede sig flere gode forsøg, men savnede kvalitet, når de kom op på AaB’s sidste tredjedel af banen. Det gav muligheder til gæsterne fra AaB, der var da kommet til Herning for at spille sin chance. De presserede ulvene højt og havde flere gode omstillinger i løbet af kampen, hvor de kunne have gjort ondt på ulvene. Gæsterne formåede ikke at udnytte dette og i stedet kom ulvene i front kort før pausen, da Oscar Fraulo fandt Aral Simsir, der køligt chippede bolden i mål.

Efter pausen fik ulvene langt bedre styr på AaB’s pres. Det voldte dem ikke de store problemer. Samtidig viste hjemmeholdet også endnu højere kvalitet i angrebsspillet, hvor mange aktører deltog i opbygningsfasen. Det gav pote kort inde i anden halvleg, da Aral Simsir opsnappede bolden på kanten af eget felt. Han drev bolden fremad og afdriblede tre AaB’er før han fandt Victor Lind, der afdrbilede en Aab’er inden han med venstreskøjten sparkede bolden flot ind i det lange hjørne.

Det hele sluttede dermed 2-0 til Ulvene, og det var til stor tilfredshed for cheftræner Henrik Jensen:

- Først og fremmest, så er jeg rigtig tilfreds med, at selvom vi ændrer på mange positioner i forhold til midtugenskamp, så spiller vi stadig med stor kvalitet. Det vidner om en bred og stærk trup. Derudover var det fedt at se, at vi på bagkant af kampen i Beograd kunne gå ud at præstere så koncentreret og med så stor intensitet, som vi jo altid forventer, men det var ekstremt glædeligt i dag på bagkant af rejsedagene, lyder det fra cheftræneren.

 

Næste opgave for FCM U19 er på onsdag den 11/3, hvor de gæster AGF.