13.03.2019, 17:05 | Af: Nicolai Dupont | Foto: Daniel Stentz

U19-Ulve slog mægtige Manchester United

Heller ikke Premier League-klubbens ungdomshold kunne vinde på MCH Arena.

Det startede fantastisk, da FC Midtjyllands U19-mandskab tog imod Manchester United på MCH Arena onsdag eftermiddag

Det første minut af kampen blev nemlig sunget igang af Black Eyed Peas, der lige skulle spille færdigt, inden højtaleranlægget blev slukket.

Men det blev hurtigt endnu bedre for de mere end 6000 tilskuere på stadion. Efter 11 minutter bragte Gustav Isaksen fra samarbejdsklubben Roslev IK nemlig hjemmeholdet foran, da han afsluttede et kontraangreb med en flad afslutning i det korte hjørne. 

20 minutter senere vendte lykken dog for FCM-spillerne. Patrick nedlagde en modstander i feltet og den spanske dommer kvitterede med et straffespark til gæsterne. Det tog stortalentet Angel Gomes sig af, og han scorede sikkert.

FCM-spillerne kommer ikke ud til anden halvleg med samme fart som første. Det var derfor United-spillerne, der satte sig på spillet. Men efter 73 minutter var Gustav Isaksen på pletten igen, da han driblede lidt rundt inde i feltet, inden han på samme måde som tidligere prikkede bolden ind bag United-keeperen. 

Og det blev endnu bedre for hjemmeholdet. For efter 87 minutters spil satte Oliver Olsen nemlig et kontraangreb igang. Han fandt den nyindstiftede Tobias Damtoft på højrekanten, inden han selv løb med frem. Damtoft løb mod baglinjen og smed bolden ind i feltet, hvor Oliver Olsen fik foden på og bankede FC Midtjylland på 3-1.

Det blev også kampens resultat, som samtidig betyder, at FCM er klar til kvartfinalen i Youth League, som det første danske hold nogensinde. Resultatet betyder også, at hverken Manchester Uniteds førstehold eller U19-hold har vundet i Herning.

I kvartfinalen venter en kæmpe i Youth League-regi, FC Porto. Portugiserne slog Tottenham hjemme med 2-0, og det bliver også i Portugal, at Ulvene skal tage kampen op med FC Porto.

Dén kamp spilles i starten af april.

Udover det imponerende 3-1 resultat kunne de mange tilskuere desuden også glæde sig over at være en del af en ny danmarksrekord. Dagens tilskuertal var nemlig det højeste nogensinde til en ungdomskamp i Danmark.