16.09.2017, 18:31 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

U19-ulvene slår OB sikkert

FCM U19 bibeholder førstepladsen i U19 Ligaen efter en kontrolleret 3-0-sejr på hjemmebane

Lørdag tog FCM U19 mod OB på Ikast Stadion, og det blev en kamp med ulvedominans.

FCM U19 får noget nær den perfekte start på kampen, da Aziz Essaisi nedlægges i OB'ernes felt i det 14. minut, og ulvene får tilkendt et straffespark. Det omsætter anfører Victor Torp til en scoring på sikker vis. 

- Vi starter rigtig godt og sætter os på kampen fra begyndelsen. Vi tilspiller os flere store chancer, men formår ikke at omsætte chancerne til mere end en enkelt scoring. I slutningen af første halvleg synes jeg, vi mister koncentrationen en lille smule og giver fynboerne nogle chancer, hvilket er helt unødvendigt, siger træner Kenneth Andersen.

Kort efter pausen får ulvene scoret til 2-0, da Mikkel jakobsen slår et flot indlæg i feltet, som Sebastian Buch header i mål. 

- Det er suverænt, at vi får scoret så tidligt i anden halvleg. Vi havde netop talt om i pausen, at vi skulle have flere folk i feltet, og indlæggene blot skulle slås, fortæller Kenneth Andersen.

I de døende minutter får Aziz Essaisi scoret til slutresultatet 3-0 efter er succesfuldt højt pres. Nicolas Madsen vinder bolden og driver den frem og stikker den til Aziz, der afslutter resolut. 

- Der er rigtig mange god ting at tage med videre fra kampen i dag. Det er flot at vinde 3-0, men vi skal stadig stille krav til os selv og sørge for hele tiden at holde kvalitet i det, vi gør. Vi kontrollerer kampen fra start til slut og burde derfor også have vundet større. Det er rigtig positivt, vi formår at holde nullet i dag, og det giver helt sikkert noget selvtillid til holdet, afslutter Kenneth Andersen. 

Næste opgave for FCM U19 er en udekamp mod Esbjerg. 

FC Midtjylland U19 – OB U19 3-0 (1-0)
14’ 1-0 Victor Torp
47' 2-0 Sebastian Buch Jensen
87' 3-0 Aziz Essaisi
Advarsler:
12' Jacob Elkjær Mikkelsen (OB)
33' Nicolai Skøtt (OB)
44' Casper Tengstedt
64' Mikkel Jakobsen
88' Christian Tue Jensen

FCM U19: Oliver Ottesen – Gustav Kjeldsen, Nicolas Madsen, Nicolai Damkjær, Uzochukwu Henry Unuorah (69' Christian Tue Jensen) - Frank Onyeka (46' Japhet Sery Larsen), Victor Torp, Aziz Essaisi - Casper Tengstedt (59' Antonis Martis), Sebastian Buch Jensen, Mikkel Jakobsen