23.05.2016, 22:06 | Af: Martin Duus Horslund | Foto: FC Midtjylland

U19: Vi skal have samme tilgang mod AGF

Tennissejren mod Esbjerg bragte de forsvarende U19-mestre et skridt nærmere et nyt mesterskab. Nu jagter holdet de næste tre point og den femte sejr i streg mod aarhusianerne

Det er top mod bund, der tørner sammen på onsdag i Aarhus. Men selvom tabellen viser stor forskel får det ikke midtjyderne til at tage lettere på opgøret af den grund, der dog finder selvtillid i den seneste storsejr.

- Sejren med Esbjerg, og den måde vi spillede på som hold, må helt sikkert give noget som hold. Men for at vi kan gentage kunststykket kræver det nøjagtig samme tilgang og skarphed mod AGF, for det bliver ikke nogen walkover. Det handler om at bygge videre på de seneste gode takter, fortæller træner Kenneth Andersen.

Trænerteamet råder igen over Mads Døhr Thychosen og Andreas Murbeck, som begge måtte sidde over med karantæne i den seneste kamp. Dommeren fløjter onsdag op til kamp klokken 17.00 på anlægget ved Fredensvang.

Vinder ulvene vil de kun være et enkelt point fra et matematisk sikret mesterskab, men kan allerede fejre mesterskabet på dagen, hvis FC Nordsjælland på andenpladsen taber point i morgen hjemme mod Lyngby.