22.02.2019, 15:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

UYL: Gensyn med Manchester United på MCH Arena

Midtjylland U19 har trukket Manchester United i UEFA Youth Leagues Round of 16. Videre deltagelse afgøres over én kamp, som spilles på MCH Arena tirsdag den 12. eller onsdag den 13. marts

OBS! Kamptidspunkt og -detaljer offentliggøres i næste uge. 

Hård modstand venter Midtjylland, når de ældste akademister skal forsøge at spille sig videre til kvartfinalerne i UEFA Youth League. Det var nemlig det engelske storhold Manchester United, der kom op af hatten under dagens lodtrækning i Nyon, Schweiz. 

Manchester United har kvalificeret sig til Round of 16 via den såkaldte Champions League Path, hvor det blev til gruppesejr i gruppe H. Her mødte De Røde Djævle Juventus, Young Boys og Valencia CF, og noterede sig blot for ét pointtab, da de spillede 2-2 på udebane mod Juventus. Manchester United vandt dermed puljen med 16 point for seks kampe og en målscore på 20-7.  

Trods en stor sportslig udfordring, er cheftræner Claus Therkildsen svært tilfreds med udfaldet af dagens lodtrækning. 

- Det er en fantastisk lodtrækning. Det var den største kamp vi kunne ønske os for drengene. Vi møder en klasse modstander og der kommer en masse tilskuere på MCH Arena. Det bliver en unik oplevelse og ligesom i den seneste runde mod Roma, vil vi gøre alt i vores magt for at fortsætte i turneringen. 

Sejrsherren MCH Arena skal op mod vinderen af opgøret mellem FC Porto og Tottenham Hotspur i kvartfinalen.