04.03.2020, 09:45 | Af: | Foto: Daniel Stentz

UYL: Truppen mod Crvena Zvezda

Henrik Jensen har sat navn på de 19 spillere, som skal sikre avancement til kvartfinalerne i UEFA Youth League mod Crvena Zvezda i Serbien

Stærkt hjemmehold venter
FK Crvena Zvezda deltog i efterårets gruppespil, hvor de ligesom seniorholdet var placeret i pulje B med Bayern München, Tottenham Hotspur og Olympiakos. Her sluttede serberne som 2’er, tre point efter Bayern München på førstepladsen. 

På hjemmebane i Beograd gik de ubesejret gennem gruppen, da det blev til sejre over både Tottenham og Olympiakos, mens det sluttede uafgjort mod de tyske gruppevindere. Forskellen på hjemme- og udebane er ofte stor i Youth League og det kan eksemplificeres ved Crvena Zvezdas kampe mod Tottenham, hvor serberne blev tryglet hele 9-2 i London, mens det omvendte opgør endte med en 2-0 sejr. 

Crvena Zvezdas U19-mandskab spiller sine kampe på Vozdovac Stadium i den sydlige del af den serbiske hovedstad - et af få rooftop stadioner i verden. Kamparenaen - med en tilskuerkapacitet på 5.175 - er således placeret ovenpå et indkøbscenter.

Trupnyt
Henrik Jensen må se bort fra Superliga-aktuelle Nikolas Dyhr og Gustav Isaksen, samt finske Pyry Hannola som alle var med i det seneste opgør mod LOSC Lille.

Truppen mod Crvena Zvezda 
Valdemar Birksø
Simon Stampe Madsen (U17)
Kristoffer Lund
Tobias Damtoft
Hosine Bility
Mads Hansen
Oliver Sørensen
Frederik Christensen
Hanus Sørensen
Tobias Anker
Raphael Onyedika
Anders Kaiser
Antonis Martis
Nicolas Madsen
Aral Simsir
Oscar Fraulo (U17)
Victor Bak (U17)
Victor Lind (U17)
Frederik Heiselberg (U17)

Én spillere sorteres fra til den endelige kamptrup. 

Følg kampen
Du kan se Youth League-opgøret direkte på TV3 Sport og Viaplay med start kl. 16:00.