22.11.2016, 11:24 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Rasmus Thomsen

Youth League: Det afgørende slag på Heden

”En svær, men ikke umulig opgave”. Sådan betegner FCM U19-træner Kenneth Andersen mulighederne for at gå videre mod Málaga CF onsdag aften på MCH Arena

En scoring i den dybe overtid forvandlede et spiseligt etmålsnederlag til et svært udgangspunkt, når FCM U19 tørner sammen med de spanske mestre fra Málaga CF. Returopgøret sparkes i gang på MCH Arena onsdag den 23. november, hvor ulvene sætter alle sejl ind for at vende resultatet.

- Med et 2-0-nederlag i bagagen står vi selvfølgelig over for en svær opgave. Men vi vil gribe kampen an, præcis som vi gjorde i Málaga. Dernede havde vi muligheden for at sætte det spil, som vi gerne ville, men vi skal forsøge at skabe noget mere, på de chancer, vi har, siger træner Kenneth Andersen og uddyber:

- For os gør det ikke noget, om der står 0-0 ved pausen. Så må vi lave ændringer derfra. Vi har både en plan A, B og C i forhold til, hvordan kampen falder ud. Står vi og mangler et enkelt mål til sidst, så har vi en plan for det. Og så vil vi øve os i at sparke straffe, hvis udfaldet skulle bringe os i den situation.

Tilmeld dig begivenheden på Facebook >> Youth League: FC Midtjylland vs. Malaga CF

FCM U19 har haft et succesfuld efterår. Den lange sejrstime blev i første omgang afbrudt i Youth League af Málaga CF og senere i den hjemlige liga, da FCK fredag aften slog ulvene i en tæt affære. Det ændrer dog ikke på indgangsvinklen til kampen mod Málaga CF.

- Når vi kigger tilbage på vores kampe i både ligaen, Youth League og de nordiske mesterskaber, så mangler holdet ikke noget på selvtillidskontoen. Der er tro på tingene, og vi er klar til onsdagens udfordring. 

Med en samlet sejr over Málaga CF kvalificerer FCM U19 sig til ottendedelsfinalen – en mission der lykkedes sidste år, da de slog Atletico Madrid ud af turneringen i en neglebidende straffesparksaffære på MCH Arena.

Skal ulvene gentage succesen, kræver det igen i år stor opbakning, når der onsdag den 23. november er kick-off mellem de to mandskaber klokken 19.00. Kampen spilles på MCH Arena, hvor der er gratis adgang for alle. Der bliver mulighed købe varm kakao, the og kaffe samt pølser og pizza. Portene åbner klokken 18.30, og det er Faxe Kondi Tribunen, der er åben. Her vil der være fri placering onsdag aften.