20.12.2016, 11:55 | Af: | Foto: Rasmus Thomsen

Youth League-målhelt scorer sig kontrakt

Thyborøn-knægten har fået kontrakt frem til sommeren 2018

De fleste, som har fulgt med i U19-holdets Youth League-eventyr, har nok bidt mærke i navnet Mads Vang. Det offensive FCM-talent har scoret i hjemmekampene mod både de belgiske mestre fra Anderlecht og de spanke mestre fra Malaga.

Nu har han også scoret sig en ny kontrakt.

- Det er fedt. FC Midtjylland er det bedste sted for mig at være, så jeg er glad for at forlænge kontrakten. Jeg har fået at vide, at klubben tror på mig. Det giver mig endnu mere lyst til, at jeg skal gøre det godt. Der er nogle forventninger til mig, og dem vil jeg gøre alt for at indfri, siger 18-årig Mads Vang.

Sportsdirektør Claus Steinlein glæder sig over at fortsætte samarbejdet med Mads Vang, der har en fortid i samarbejdsklubberne Thyborøn IF og Lemvig GF.

- Mads har været en profil i vores Youth League-kampe, hvor han har scoret mod både de belgiske mestre Anderlecht og de spanske mestre Malaga. Han er en lokal spiller, som har taget turen hele vejen fra vores talenthold til i dag at være en af profilerne på vores U19-hold. Han er inde i en god udvikling og har en god attitude, og så har han vist, at han er målfarlig. Vi ser et spændende potentiale i ham og glæder os til at følge hans udvikling, siger Claus Steinlein.

Mads Vang, der har været en del af FC Midtjylland siden U13-tiden, ser frem til at fortsætte sin udvikling klubben.

- Jeg skal bruge det næste halvandet år til at udvikle mig endnu mere og forhåbentlig spille mig til at forlænge kontrakten inden for kort tid, så jeg kan spille mig fast ind som en del af førsteholdstruppen.

- Mit mål er helt klar, at jeg gerne vil have debut inden for det næste halvandet år og få nogle superligakampe, siger Vang, der er har de internationale kampe som de foreløbige højdepunkter i karrieren.

- Højdepunkterne har været, når vi har spillet Youth League og spillet de internationale turneringer, hvor vi er kommet hjem med gode resultater. Youth League er noget helt specielt. Vi møder de største klubber i Europa på nogle store stadions med mange tilskuere. Det har været nogle helt specielle kampe, siger den tidligere Thyborøn- og Lemvig-spiller, der med kontraktforlængelsen også viser vejen for andre talentfulde spillere i regionen.

- Det kan måske vise andre fra samarbejdsklubberne, at det er muligt at gå hele vejen, hvis man klør på. At man kan tage vejen fra at blive udtaget til talentholdene og ende med at skrive en kontrakt, siger Mads Vang, der har fire U-landskampe på CV’et.

Mads Vang og resten af U19-holdet møder i det nye år den portugisiske storklub Benfica om en kamp i ottendedelsfinalen i Youth League.