26.10.2013, 19:02 | Af: Administrator

Afriyie: Føler vi kunne have hentet noget

Kolja Afriyie afløste en skadet Kristian Bak i pausen og leverede en stærk anden halvleg for ulvene.

FC Midtjylland måtte her til aften se sig slået med 2-1 på Farum Park i et lige opgør, hvor begge mandskaber havde mulighederne til at tage de tre point. Men det blev hjemmeholdet, og det betød samtidig sæsonens første nederlag til FC Midtjylland.

- Det er selvfølgelig nedtur. Især fordi vi føler, vi producerer en del chancer i kampen. Det er på nogle dumme fejl, vi taber, og vi føler, vi godt kunne have hentet noget i dag, så det er rigtig ærgerligt, siger Kolja Afriyie.

- Vi giver dem måske lidt for meget initiativ, og så er der nogle løb, som vi ikke følger, og så er de stærke. Vi skal selvfølgelig også selv være skarpere i den anden ende, hvis vi vil have noget med. Jeg tænker ikke så meget over, at det er vores første nederlag. Det skulle komme på et tidspunkt, men det er selvfølgelig ærgerligt, siger Afriyie.

Han blev sendt på banen ved anden halvlegs start, hvor han afløste Kristian Bak Nielsen, der fik problemer med ryggen. Her kom den rutinerede tysker ind til en direkte duel mod den hollandske dribler Joshua John, og den opgave løste Kolja Afriyie på flot vis.

- Vi ved, at han er en af de bedste kantspillere i Superligaen. Han kan både trække ind i banen og ud ad, og det er altid farligt at spille over for ham. Der er en gang, hvor han tager mig på ydersiden, men ellers synes jeg, at jeg har okay styr på ham, siger højre backen.

Ulvene står allerede over for de nordsjællandske tigre igen på onsdag, hvor de er modstanderen i DBU Pokalens ottedendelsfinale.

- Jeg tror, det bliver en anden kamp. Pokalkampe er altid lidt anderledes, og jeg kunne forestille mig, at det bliver andre hold, der spiller. Men det er fint, at vi skal møde dem så hurtigt igen, så vi kan revanchere os, siger Kolja Afriyie.