Hård træning og kampe i benene. Sådan lyder opskriften på at komme tilbage i topform for Petter Andersson.

"> Hård træning og kampe i benene. Sådan lyder opskriften på at komme tilbage i topform for Petter Andersson.

">

14.10.2013, 09:47 | Af: Administrator

Andersson: Kamptræningen mangler

Hård træning og kampe i benene. Sådan lyder opskriften på at komme tilbage i topform for Petter Andersson.

Knæet driller ikke længere Petter Andersson, og i ulvenes seneste kamp mod FC Vestsjælland blev han sendt på banen med et kvarter igen, mens han i sidste uges reserveholdskamp spillede første halvleg mod Viborg og kronede indsatsen med en scoring.

- Kroppen har reageret fint. Jeg mangler stadigvæk lidt kondition, men jeg synes, at boldfornemmelsen og timingen føles godt. Det er kamptræning og kondition, som jeg først og fremmest mangler, siger Petter Andersson, der fik en ufrivillig pause på godt to måneder.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC LØRDAG D. 19/10 KØB BILLETTER HER >>

- Man må bare acceptere skaden og arbejde hårdt for at komme tilbage. Det har jeg gjort, og nu skal jeg bare blive ved med at arbejde hårdt og finde tilbage til den form, som jeg havde, siger den svenske midtbanespiller.

Næste gang Petter Andersson kan bygge videre på sin kampform er på lørdag, når ulvene på hjemmebane møder Randers FC. De to mandskaber har mødt hinanden en gang tidligere i sæsonen. Dengang blev det til en midtjyske 3-1-sejr i Kronjylland.