17.10.2013, 08:00 | Af: Administrator

Bak vil vinde duellen mod Borring

Meget tyder på, at Kristian Bak og Jonas Borring kommer til at spille over for hinanden, når ulvene lørdag eftermiddag møder Randers FC.

Kristian Bak Nielsen måtte se til fra sidelinjen med en skade i ulvenes seneste opgør mod FC Vestsjælland. Men højre backen har meldt sig klar til lørdagens kamp mod Randers, og her kan han sandsynligvis se frem til en direkte duel mod sin tidligere holdkammerat Jonas Borring.

- Jamen det er pisse irriterende. Han løber jo uafbrudt, og han løber dybt hele tiden, siger Kristian Bak Nielsen med et smil på løben og indrømmer samtidig, at han ser frem til den direkte duel mod sin tidligere holdkammerat.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC - KØB BILLETTER HER >>

- Han løber nogle kilometer i løbet af en kamp, så han er hård at spille over for. Men på den anden side er det også sjovt. Jeg kender ham ud og ind, så på den måde har jeg en fordel, men han kender også mig. Det er en udfordring, men det er en dejlig udfordring. Borring er en sjov type at spille over for. 

- Det er klart en fordel at kende til styrker og svagheder, men i Superligaen kender alle spillerne hinanden så godt, at man nok har rimelig godt styr på det. Men det er klart, at når man kender personen, så giver det lidt ekstra. Man vil bedst ud af duellerne, og det er jo ekstra sjovt at vinde duellerne over en, man kender godt, siger Kristian Bak Nielsen.

De to duellanter har begge misset en enkelt kamp i sæsonen, hvor det for Kristian Baks vedkommende er blevet til 876 minutter på banen, mens Jonas Borring har været i aktion i 762 minutter for kronjyderne.