01.10.2013, 14:05 | Af: Administrator

Banggaard udtaget til U20-landsholdet

Patrick Banggaard kan få debut på det danske U20-landshold, der spiller to venskabskampe mod Frankrig.

Det var ikke kun Morten Olsen, der i dag udtog sit landshold. Også Jess Thorup, der er landstræner for U21-landsholdets og U20-holdsholdet har udtaget sine trupper, og på det danske U20-landshold har Thorup fundet plads til Patrick Banggaard, der dermed kan få debut på U20-landsholdet.

Det danske U20-landshold spiller den 11. og 13. oktober to venskabskampe mod Frankrig i den franske by Vichy. Det er Jess Thorup, der er ansvarlig for U20-landsholdet, og som har udtaget truppen, men det bliver U17-landstræner Jan Michaelsen, som står i spidsen for U20-landsholdet i Frankrig, da U21-landsholdet er samlet i samme periode.

Patrick Banggaard fik i august debut på det danske U21-landshold i en venskabskamp mod Nordirland, hvor han endda scorede kampens første mål. I begyndelsen af september var han udtaget til U21-landsholdets EM-kvalifikationskampe mod Andorra og Slovenien uden dog at komme på banen. 

Den 19-årige midterforsvarer har dog fortsat alderen til at spille på U20-landsholdet, og der kan han altså få debut mod Frankrig. Patrick Banggaard har siden sin debut på U16-landsholdet i 2010 spillet 36 ungdomslandskampe.