02.10.2013, 07:42 | Af: Administrator

Claus Steinlein i forbindelse med Årsrapporten

Sportslig succes går hånd i hånd med økonomisk ansvarlighed.

- Jeg er enormt stolt over det arbejde alle i virksomheden har udført i sidste regnskabsår og som er fortsat efter sommerferien. Vi har formået at omkostningstilpasse og spare 30 mio. heraf knap 20 mio. på spillerlønninger og samtidig opnå sportslig succes på banen som Danmarks bedste hold i kalenderåret 2013. Det er præstation, man kun sjældent ser nogen steder. 

- Vores region er kendetegnet ved, at vi alle står sammen i modvind. Det er takket være den opbakning, at vi er kommet så langt. Og netop det regionale sammenhold skal styrkes for at få os helt i mål med en forretning i økonomisk balance.

- At det lykkes viser, at vi efterlever vore grundlæggende værdier i FC Midtjylland. Hele organisationen skal roses for at dyrke glæden, modet, viljen og rødderne. Vi er drevet af viljen til konstant at blive endnu bedre. Derfor stiller vi os heller ikke tilfreds med det økonomiske resultat, der er opnået, men vil kæmpe for at gøre det endnu bedre.

Se årsrapporten her.