21.10.2013, 18:21 | Af: Administrator

Et skridt tilbage for reserverne

Der var langt mellem lyspunkterne i reserveholdskampen i Silkeborg. SIF vandt opgøret med 3-2.

FCM-reserverne fik en ønskestart på mandagens lokalopgør, da tilbagevendte Marco Larsen behandlede Izunnas forarbejde efter fortjeneste, og bragte ulvene i front.

Føringen holdt dog kun kort tid, for fire minutter senere udlignede Silkeborg, og efter lidt over et kvarter bragte værterne sig også i front.

Silkeborg-føringen var ikke ufortjent, for FCM-spillet fungerede ikke. Presspillet var usammenhængende og halvhjertet, og værterne havde fuld kontrol, omend det var på en billig baggrund.

- Indstillingen er slet ikke god nok i første havleg. Der bliver ikke arbejdet hårdt nok, og præstationen var til dumpekarakter, konstaterede Lars Friis.

Anden halvleg bød på en hurtig opmuntring, da indskiftede Paul Onuachu scorede til 2-2 på det, der velsagtens var hans første berøring i kampen. Ligesom i første halvleg varede glæden dog ikke ved, og blot to minutter senere bragte Silkeborg sig igen foran.

Som konsekvens af den uantagelige første halvleg, havde Ulvene trukket sig en smule tilbage, for at stive en vakkelvorn defensiv af. Ændringen betød, at det var et væsentligt mere kompakt FCM-mandskab i anden halvleg, og fraset målet og en enkelt chance yderligere, blev Silkeborg da også holdt fra muligheder efter pausen.

FCM II skabte dog ikke selv stort mere i den anden ende, på trods af en ellers perfekt bane på Mascot Park, og derfor var det også fortjent, at 3-2 føringen fik lov at stå kampen ud.

- Det bliver bedre i anden halvleg, men vi får aldrig overvundet den dårlige start, og bruger hele kampen på at jagte Silkeborgs føring. Der manglede vel 25 % i alle spillets aspekter i dag, og desværre må jeg sige, at der ikke var mange, der anbefalede sig til en plads på Superligaholdet. Det var noget værre noget, sukkede Lars Friis (der faktisk brugte et andet udtryk end "noget", men det tåler ikke så godt gengivelse, red.).

I stedet måtte man i FCM-lejren så nøjes med at glæde sig over, at spillerne da i det mindste fik 90 minutters kamptræning i benene, og at Marco Larsen og Santiago Villafane, der var vendt tilbage fra skader, begge spillede hele kampen uden gener.

Næste kamp for reserverne er udebaneopgøret mod Randers mandag den 4. november kl. 15.00 - kuriøst nok den femte udebanekamp i træk for FCM II. Se stilling og øvrige resultater fra Reserveligaens Pulje 3 her.
 

Silkeborg II - FC Midtjylland II 3-2 (2-1)
0-1 Marco Larsen 2' (assist Izunna Uzochukwu)
1-1 SIF 6'
2-1 SIF 17'
2-2 Paul Onuachu 46' (assist Frederik Møller)
3-2 SIF 48'

Opstilling: Oliver Korch - Frederik Møller (69' Johannes Madsen), Sonni Nattestad, Morten Koch Nielsen (90' Malte Kiilerich Hansen), Kolja Afriyie - Izunna Uzochukwu (46' Isaac Oliseh), André Rømer, Marco Larsen - Rilwan Hassan (75' Musefiu Ashiru), Frank Kristensen (46' Paul Onuachu), Santiago Villafane