Ulvene har forlænget kontrakten med Izunna Uzochukwu frem til sommeren 2015. Også to talenter har fået forlænget deres kontrakter.

"> Ulvene har forlænget kontrakten med Izunna Uzochukwu frem til sommeren 2015. Også to talenter har fået forlænget deres kontrakter.

">

16.10.2013, 10:00 | Af: Administrator

FC Midtjylland forlænger med profil og to talenter

Ulvene har forlænget kontrakten med Izunna Uzochukwu frem til sommeren 2015. Også to talenter har fået forlænget deres kontrakter.

For en måned siden forlængede Sylvester Igboun og Rilwan Hassan deres kontrakter med FC Midtjylland. Nu har også den sidste spiller i trekløveret sat sin underskrift på en kontraktforlængelse. Således har Superligaens nummer et forlænget kontrakten med 23-årige Izunna Uzochukwu frem til sommeren 2015.

- FC Midtjylland betyder meget for mig. Klubben gav mig chancen og har flyttet mig hertil, hvor jeg er i dag. Det er jeg taknemmelig for. Jeg er glad for at være i klubben og har lyst til at give noget tilbage, siger Izunna Uzochukwu, der står noteret for 138 kampe for ulvene.

- Holdet klarer sig godt og spillerne er motiverede. Jeg ønsker at være en del af holdet i resten af sæsonen, og så må vi se, hvad der sker. Jeg er rigtig glad for at have forlænget kontrakten og for at være i klubben, siger midtbaneslideren, der dog ikke med kontraktforlængelsen har lagt drømmen om en større liga på hylden.

- Jeg har haft mange gode udfordringer i FC Midtjylland og i Superligaen, og jeg håber, jeg kan vinde noget med klubben. Målet er på sigt at prøve noget nyt. Jeg vil vise, hvad jeg er lavet af, og hvad jeg kan. Men nu og i resten af sæsonen er mit fokus på FC Midtjylland, siger Izunna.

Og skulle drømmen om en større liga gå i opfyldelse for Izunna Uzochukwu kan afløseren måske findes i den nuværende ulveflok. FC Midtjylland har gennem tiden udviklet mange dygtige midtbanespillere, og den næste i rækken kan meget vel blive Isaac Oliseh.

Den 20-årige midtbanespiller, der har været i Danmark i to år og fik sin førsteholdsdebut mod Randers FC tidligere i sæsonen, har nemlig forlænget kontrakten frem til udgangen af 2014.

- Det betyder meget for mig. Det giver mig tid til at udvikle og forbedre mig. Der er stor konkurrence på holdet, og jeg skal arbejde hårdt, men jeg tror på, jeg kan opnå mere. Jeg fik min debut på grund af hårdt arbejde, og jeg ved, at resultaterne kommer, når jeg arbejder hårdt. Det skal jeg fortsætte med, siger Isaac Oliseh.

- Mit næste mål er at tilkæmpe mig  mere spilletid. Det er tæt på, hvis jeg  fortsætter med at være dedikeret og arbejde hårdt, siger Isaac Oliseh.

Derudover har ulvene forlænget kontrakten med den 18-årige akademispiller Razak Odeyemi, og det glæder ordførende direktør i FC Midtjylland Claus Steinlein, at klubben er kommet i mål med kontraktforlængelserne.

- Izunna har i de seneste år markeret sig som en profil i Superligaen. Det er en fantastisk udvikling, han har været igennem, siden han kom til klubben, og vi er glade for at have forlænget aftalen. Kommer det rigtige bud fra udlandet, er det fortsat tanken, at han skal have muligheden for at prøve sig selv af i en større liga, men lige nu er vi rigtig glade for at have Izunna i truppen, siger Claus Steinlein.

- Isaac er en spiller, som vi tror på i fremtiden. Han arbejder stenhårdt hver dag, og vi kan se, hvordan han udvikler sig i dagligdagen. Razak er en ung spiller, der kom til Danmark for et halvt år siden, og som spiller på vores U19-hold. Han er en spiller, som vi ser nogle spændende kvaliteter i, siger Claus Steinlein.