11.10.2013, 13:28 | Af: Administrator

FC Midtjylland søger målmandstræner

Brænder du for at udvikle målmænd? Så er du måske den, FC Midtjylland søger.

FC Midtjylland ønsker at tilknytte en målmandstræner som supplement til vores nuværende målmandssetup.

Du kan være såvel rutineret og med mod på fortsat at udvikle dig som træner og menneske, ligesom du kan være nyere i gamet men med passion for målmandsudvikling og villighed til at udvikle dig selv som målmandstræner. Vi ønsker:


- Engagement
- Lærevillighed
- Menneskelige kompetencer
- Faglig indsigt
- Kompetence i at formidle

Du vil blive en del af et dynamisk og passioneret målmands- og trænersetup, som arbejder med talentmasse på højeste niveau. Der vil være rig mulighed for masser af sparring med såvel de nuværende målmandstrænere som hold- og specialtrænere.

Du vil få din daglige gang i U13-15-afdelingen, og du vil få masser af ansvar for udviklingen af U12-14-keeperne samt scouting hertil. Finder du dette interessant, så kontakt Kresten Vedstesen på kve@fcm.dk. Der forventes ikke en lang formel ansøgning, men vi ønsker kort at høre om dig og din motivation for at blive en del af vores spændende setup.

Deadline senest mandag den 21. oktober 2013.