02.10.2013, 11:43 | Af: Administrator

FC Midtjylland støtter frivillige til Røde Kors indsamlingen

FC Midtjyllands CSR-netværk The Locals giver frivillige Røde Kors indsamlere en billet til FC Midtjylland-FC Vestsjælland mandag den 7. oktober.

Søndag den 6. oktober afholder Røde Kors en indsamling, hvis formål er at samle penge ind til at hjælpe udsatte mennesker i hele verden. Røde Kors hjælper, når mennesker rammes af katastrofer som jordskælv, krig og hungersnød. Hjælpen foregår på både internationalt og nationalt plan, når eksempelvis danske familier rammes af livskriser eller er udsatte.

Til Røde Kors indsamling søndag den 6. oktober vil flere hundrede frivillige stemme dørklokker i Midt- og Vestjylland, men der er stadig brug for flere frivillige til at løfte opgaven.

The Locals, der er et CSR-netværk med deltagelse af blandt andet FC Midtjylland, Ikast-Brande Kommune, EnergiMidt og Falk Lauritsen, har valgt at støtte Røde Kors’ indsamling ved at give alle indsamlere en billet til kampen FC Midtjylland-FC Vestsjælland mandag d. 7. oktober.

- Vi vil gerne støtte op om det frivillige arbejde, som Røde Kors laver og belønne de mennesker, der frivilligt arbejder for at hjælpe andre. Derfor har vi valgt at kvittere med en gratis fodboldbillet som et klap på skulderen til indsamlerne, siger Michael Munch, der er marketingskoordinator i FC Midtjylland.

- I The Locals arbejder vi ud fra devisen om, at sammen gør vi det bedre. Derfor er det helt naturligt for os i FC Midtjylland at indgå i samarbejde med de organisationer, der arbejder på at gøre en forskel i vores region, siger Michael Munch.

- Vi håber samtidig, at vi kan være med til at skabe mere opmærksomhed om Røde Kors’ indsamling og den vej i gennem få flere folk til at melde sig som frivillige indsamlere, siger Michael Munch.

Røde Kors’ indsamling foregår søndag den 6. oktotber fra klokken 11-14.
FC Midtjylland-FC Vestsjælland bliver spillet mandag den 7. oktober kl. 19:00.

Ønsker du at blive frivillig indsamler og få en fodboldbillet:
Henvendelse og aftale om mødested kan træffes med:

Leif Pedersen (Røde Kors): tlf. 97 26 77 33 / mobil 20 47 97 33 
Keld Guldmann(Røde Kors): tlf. 25 71 99 04

Læs mere om Røde Kors indsamling her.

Fakta om The Locals:
The Locals er et CSR-netværk, der arbejder med at tage socialt ansvar for Midt- og Vestjylland. FC Midtjylland er facilitator og koordinator for CSR-partnerskabet, der samarbejder vi omkring de udadvendte CSR-aktiviteter. The Locals partnerne tæller blandt Falk Lauritsen, EnergiMidt og Ikast-Brande Kommune.
Læs mere på The Locals hjemmeside www.thelocals.nu eller besøg os på Facebook.