23.10.2013, 10:54 | Af: Administrator

FCM TV: Se efterårsferiens glade vindere

FC Midtjylland kørte to konkurrencer i efterårsferien, hvilket skabte stor glæde os vinderne.

Bliv hentet i ulvebussen. Sådan lød opfordringen til FC Midtjyllands fans forud for lørdagens kamp mod Randers FC. Mere end 250 greb den mulighed og sendte en mail med deres bedste argument for, hvorfor netop de skulle hentes af ulvebussen, som er kommet i nye klæder.

Egentlig skulle der kun findes en vinderfamilie, som skulle hentes af spillerbussen, men den opgave var umulig, og derfor kørte ulvebussen ud til tre adresser, for at give de heldige vindere en unik oplevelse på vej til stadion. I bussen blev fansene overrasket af Tim Janssen, som bød velkommen.

Fejrede fødselsdag i ulvebussen
En af dem, der var så heldig at blive hentet af ulvebussen, var Jeppe Pedersen. Han fejrede sin 12 års fødselsdag i lørdags og fik sig derfor lidt af en speciel fødselsdagsgave, da ulvebussen pludselig holdt i indkørslen klar til at bringe ham og hans gæster til fodboldkamp på MCH Arena.

- Jeg blev helt vildt glad og begyndte at ryste lidt. Jeg glæder mig til at se, hvordan den ser ud inden i. Den har fået nye klistermærker på, så det glæder jeg mig meget til, sagde fødselaren, inden han steg ombord i FC Midtjyllands spillerbus, der på lørdag sætter kursen mod Farum Park, hvor ulvene møder FC Nordsjælland.

Møde med yndlingsspiller
Men det var ikke kun busgæsterne, der havde en stor oplevelse lørdag eftermiddag på MCH Arena. For to heldige vindere på FC Midtjyllands instragramprofil vil kampen for altid være printet ind i hukommelsen. De havde nemlig vundet et møde med deres yndlingsspiller, ligesom der var en komplet mappe med alle Superligakort i førstepræmie, mens andenpræmien bød på en samlemappe samt en bokse med kort.

Og bedømt ud fra store smil og nysgerrige øjne, så nød Mads List og Magnus Tinsfeldt mødet med deres store idol Erik Sviatchenko. De havde nemlig begge valgt forsvarsspilleren som deres yndlingsspiller, hvilket ikke mindst skyldtes, at de begge selv reagerer i midterforsvaret på deres hold. Overrækkelsen af Superligakortene samt en signerede FCM-trøje foregik direkte på TV3 Sport, så udover mødet med deres yndlingsspiller debuterede de to FCM-fans også på national TV.

Se indslaget fra de to konkurrencer her.