07.10.2013, 13:13 | Af: Administrator

IF Nordthy nyt medlem i ulveflokken

Med IF Nordthy som en del af ulveflokken er FCM Klubsamarbejdet nu oppe på 158 samarbejdsklubber

IF Nordthy, der geografisk er placeret i område 1 af Ulveland, og har FCM samarbejdsklubberne Nors BK, Tilsted IK og Sjørring B. som sine nærmeste naboer, har fra dags dato valgt at indtræde i FCM Klubsamarbejdet og er dermed det nyeste medlem i ulveflokken.

På trods af at man er en lille klub på Thy, har man i IF Nordthy stor succes med sin ungdomsafdeling, hvor klubben med sine ca. 130 medlemmer er den med flest børne- og ungdomsspillere i området. Resultaterne følger da også trop, eftersom IF Nordthys U15 pigerne formåede at spille sig frem til semifinalen ved Jysk Mesterskab, U13 pigerne vandt Dominus rækken (b-slutspil) ved Vildbjerg Cup samt U11 drengene blev nummer 3 i b-rækkens A slutspil også ved sommerens Vildbjerg Cup.

Læs mere IF Nordthys indtræden i FCM Klubsamarbejdet HER