07.10.2013, 22:01 | Af: Administrator

Juelsgård ærgrer sig over smidt føring

Jesper Juelsgård skød ulvene i gang med sit første mål i tre år, men Superligaens nummer et måtte nøjes med et point efter en udligning dybt ind i overtiden.

Det lignede længe tre midtjyske point i aftenens dyst mod FC Vestsjælland, efter at Jesper Juelsgård i første halvlegs sidste minutter hamrede ulvene foran, mens Eyjolfur Hedinsson efter en god times spil scorede sit første mål i FCM-trøjen. 

Men et fejlagtigt rødtkort til Izunna Uzochukwu i kampens 67. minut gjorde betingelserne for en midtjyske sejr svær, og samtidig fik gæsterne held af i endnu højere grad at begyndte at hælde lange afleveringer ind i det midtjyske felt, hvilket resulterede i to mål i kampens sidste ti minutter.

- Vi skal holde den, da vi kommer foran 2-0. 2-1-målet er en fejl fra vores egen side, men derfra skal vi kunne holde noget mere i bolden og komme noget længere frem, men det formår vi ikke, siger Jesper Juelsgård.

- Jeg synes egentlig, at vi dæmmer godt op for de lange bolde, som vi ved, at de gerne vil slå. De sender tre-fire høje spillere frem til sidst, men jeg synes, vi kommer fint ud af det, men så kommer situationen, hvor de scorer til 2-2.

Jesper Juelsgårds gifte venstre ben så ellers længe ud til at skulle være med til at sikre tre point til ulvene, da han blot et minut inden pausefløjtet hamrede bolden i kassen til midtjyske 1-0-føring. Det var det første mål i tre år fra venstre backen, der senest scorede i 2-1-sejren over AaB i august 2010.

- Den rammer jeg godt. Det har været lige ved og næsten et par gange, men i aften ramte jeg den lige i røven, og det var selvfølgelig dejligt, siger Jesper Juelsgård, der sammen med resten af truppen kan se frem til en kampfri weekenden, inden det igen gør løs lørdag den 19. oktober, når Randers kommer på besøg på MCH Arena.