24.10.2013, 10:11 | Af: Administrator

Juelsgård: Svær opgave venter mod FCN

Lørdag sætter FC Midtjylland kursen mod Farum Park, hvor sæsonens andet opgør mod FC Nordsjælland venter.

De midtjyske ulve og de nordsjællandske tigre kan se frem til to møder inden for kort tid. På lørdag drager Superligaens tophold til Farum, hvor 13. runde i Superligaen spilles, mens det fire dag senere gælder DBU Pokalens ottendedelsfinale.

I Superligaen skiller 12 point lige nu midtjyderne og nordsjællænderne, men lørdagens hjemmehold er efter en skidt start på turneringen kommet godt i gang og har hentet syv point i de seneste tre kampe. Senest blev det til en 1-0-sejr i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Ta' med til Nordsjælland

- FC Nordsjælland er kommet i gang, og det bliver en svær opgave. De ligger ikke der, hvor de havde regnet med, og de vil helt sikkert kæmpe for sejren på deres hjemmebane, som er en svær bane, hvor vi tidligere har haft problemer. Men jeg føler, vi har spillerne til at gøre det svært for dem, og vi tager derover for at vinde, siger Jesper Juelsgård.

Og en sejr har ulvene hentet en gang i denne sæson mod FC Nordsjælland, da det i ottende spillerunde blev til en midtjyske 2-1-sejr på MCH Arena. Ulvene er fortsat ubesejrede i Superligaen, men har spillet de seneste fire kampe uafgjort. Det ændrer dog ikke på, at holdet ligger med et pointgennemsnit på to og er det hold, som har præsteret bedst i hele 2013.

- Vi er stadig ubesejrede, men det er klart, at vi ville gerne have lavet nogle af de uafgjorte kampe om til sejre, men der er stadig en masse ting, vi kan arbejde med, og det gør vi hver dag, siger venstrebacken, der glæder sig til opgøret på Farum Park.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud at spille igen. Vi skal frem i vores hårde presspil, og så skal vi have spillet til at fungere. Det synes jeg ikke, det har gjort i de seneste to kampe. Men jeg ser positivt på det. Vi står godt og kompakt, så nu gælder det om at få den offensive del til at fungere, siger Juelsgård.

Der er kampstart på Farum Park lørdag klokken 17.00.