30.10.2013, 09:17 | Af: Administrator

Lössl gæst i Fodboldmagasinet 4:4:2

Jonas Lössl er torsdag aften gæst i Fodboldmagasinet 4:4:2 på TV/Midt-Vest.

Torsdag aften løber Fodboldmagasinet igen over skærmen på TV/Midt-Vest. Og det bliver to gæster, som forstår at lukke af bagtil. Jonas Lössl er nemlig keeper for Superligaens bedste defensiv, mens Jacob Egeris og Viborg har lukket tredje færrest mål ind.

De to spillerne kan se frem til en halv time, hvor sidste runde diskuteres, ligesom programmet ser frem mod 14. spillerundes udfordringer, hvor FC Midtjylland på hjemmebane tager imod Esbjerg. Derudover kan Lössl og Egeris også se frem til en test på deres fodbold-paratviden, ligesom seerne som altid får mulighed for at stille spørgsmål til dem.

Du kan stille dit spørgsmål ved at skrive til mailadressen fodbold@tvmidtvest.dk.

Programmet sendes torsdag aften på TV/Midt-Vests 24-timers kanal. Det sker klokken 18.20, 20.30 og 23.00. Du kan også finde programmet på net-tv eller her på fcm.dk, hvor vi vil linke til programmet.