19.10.2013, 20:50 | Af: Administrator

Målscorer Curth: Formår ikke at sætte vores spil op

FCM fik ikke det fremadrettede spil til at flyde i 1-1'eren mod Randers.

Der var en smule glæde at spore hos Jeppe Curth, der mod Randers lavede sin første kasse for FC Midtjylland. Glæden blev dog overskygget af det flade 1-1-resultat, der kom efter et opgør, hvor hjemmeholdet kunne have gjort mange ting anderledes.

- Jeg er meget tilfreds med første halvleg, men så bliver der en periode i anden halvleg, hvor vi kommer til at stå lidt lavt, fortæller Jeppe Curth og fortsætter:

- Det er ikke fordi, de skaber vildt mange chancer, eller fordi vi er voldsomt under pres, men vi formår ikke at sætte vores spil op. Vi formår ikke at støtte op om Duncan, når vi får lagt den op, og vi formår ikke at få bolden ud på kanterne, tage udfordringen og vinde de dueller, siger målscoreren.

Målet til 1-0, som han kunne glide ind over stregen, kom efter et flot oplæg fra Morten 'Duncan' Rasmussen, men med et glimt i øjet husker Curth selv situationen en smule anderledes.

- "Romario" derude afdribler en fire-fem stykker, skyder på mål og rammer ikke, og så når jeg at prikke den ind, spøger Jeppe Curth om oplægget fra Duncan.

Se hele indslaget med Jeppe CurthFCM TV [klik her]