30.10.2013, 19:30 | Af: Administrator

Olsen-drøn ikke nok mod FC Nordsjælland

Danny Olsen udlignede direkte på frispark, men ulvene måtte alligevel se sig slået i DBU Pokalen af FC Nordsjælland.

For et år siden mødte de midtjyske ulve de nordsjællandske tigre i DBU Pokalens ottendedelsfinale. Dengang vandt midtjyderne 3-2 efter forlænget spilletid, og det var en gentagelse af den bedrift, som ulvene jagtede i aften på Farum Park.

Men allerede efter syv minutter kom hjemmeholdet foran på, da Oliver Thychosen, som også scorede i lørdagens superligaopgør, fik sendt bolden i nettet efter en god stikning fra Kim Aabech, der begyndte helt på toppen for hjemmeholdet.

Den føring fik Danny Olsen dog udlignet kort før pausen. Morten 'Duncan' Rasmussen, der kampen igennem havde mange dueller mod det nordsjællandske forsvar, fik kæmpet sig til et frispark. Det tog Olsen sig af på smukkeste vis, da han langt ude fra sendte bolden forbi mur og keeper og skaffe en udligning på måltavlen.

I anden halvlega første minut fik Danny Olsen en ny god mulighed, da Marco Larsen lagde bolden på tværs til Olsen i feltet, men med venstreskøjten fik midtbanespilleren sendt bolden langt over det nordsjællandske mål.

Blot få minutter senere var det så Kristian Bak Nielsen, der kom frem til en god hovedstødsmulighed, da han fik drejet et hjørnespark forrest i feltet i en god retning mod mål, men David Jensen i FCN-målet fik vippet bolden til et nyt hjørnespark.

I stedet for et midtjysk føringsmål var det hjemmeholdet, som igen kom på måltavlen, da Kim Aabech kom foran Patrick Banggaard på et indlæg og bragte hjemmeholdet foran. 12 minutter senere øgede hjemmeholdet sin føring, da Anders Christiansens skud blev rettet af af Izunna Uzochukwu og sejlede i mål uden nogen chance for Jonas Lössl.

Mod slutningen af kampen pressede gæsterne hårdt på i jagten på det mål, som kunne skabe ny spænding i kampen, og selv om holdet i flere situation var nærgående, så lykkedes det ikke at komme tættere på FC Nordsjælland, som dermed spillede sig i DBU Pokalens kvartfinale på bekostning af FC Midtjylland.

FC Midtjylland skal allerede i kamp igen på søndag, når holdet hjemme på MCH Arena tager imod Esbjerg fB.

Kampfakta
FC Nordsjælland - FC Midtjylland 3-1 (1-1)
1-0 Oliver Thychosen 7'
1-1 Danny Olsen 39'
2-1 Kim Aabech 64'
3-1 Anders Christiansen 76'

Advarsler
Sylvester Igboun 12' (FCM)
Morten 'Duncan' Rasmussen 60' (FCM)

Tilskuere: 2003

FC Midtjylland: Jonas Lössl, Kristian Bak Nielsen, Patrick Banggaard, Erik Sviatchenko, Jesper Lindorff Juelsgård, Izunna Uzochukwu, Danny Olsen (Frank Kristensen 78'), Marco Larsen (Petter Andersson 71'), Rilwan Hassan (Pione Sisto 71'), Sylvester Igboun, Morten 'Duncan' Rasmussen.

Dommer: Michael Johansen