04.10.2013, 09:30 | Af: Administrator

Optakter: Talenterne møder OB

Ådalen i Odense danner lørdag rammen om kampe for både FCM U17 og U19

U19: Skal blive bedre for hver kamp

Det er efterhånden to uger siden, at U19 senest var i kamp. Ved den lejlighed blev de til en hjemmesejr på 3-2 over Lyngby, og det betyder at FCM U19 indtager en øjeblikkelig 4. plads i U19 Ligaen.

Lørdag møder ulvene tabellens nr. 3, OB, på udebane, men Kenneth Andersen vægrer sig alligevel ved at betegne opgøret som en topkamp:

- Det er en meget tæt række i år, og sådan tror jeg det vil blive ved med at være. Der er ikke et mandskab, der skiller sig ud i toppen af rækken, og der er heller ikke noget hold, der ligner en prügelknabe. Alle kampene er meget åbne, også vores kamp mod OB, siger Andersen.

U19 mandskabet har været ramt af en del skader, men kamppausen har bragt bedring på den front. Kun de langtidsskadede Ramjavakar Yogathas og Malthe Schmücker mangler fortsat.

Ellers er tiden blevet brugt på at optimere presspillet, lige som der har været fokus på at finde alternative løsninger i det opbyggende spil, i de situationer, hvor modstanderne formår at lukke ned for FCM-offensiven.

- Vores mål er ret enkelt. For hver kamp vi spiller, skal vi lægge på i forhold til den forudgående – enten ved at gøre de gode ting endnu bedre, eller ved at rette op på noget, der ikke var så godt, siger Kenneth Andersen.

Der er kampstart på Bane 1 i Ådalen i Odense lørdag d. 5/10 kl. 15.15.

U17: Førstepladsen skal forsvares på Fyn

Ligesom U19-holdet er det også fjorten dage siden U17 spillede deres sidste ligakamp (3-0 over Lyngby, red.).

Den mellemliggende periode er blevet brugt på at få bugt med lidt småskavanker hos spillerne, og så er der blevet gået til den i styrketræningslokalet i Ikast.

Taktisk har U17 holdet arbejdet med de offensive omstillinger, og det er også blevet til en enkelt træningskamp – et U16-mandskab mødte et jævnaldrende Viborg-hold, med en 2-1 sejr til følge.

Derudover har Alexander Munksgaard og Kristian Dirks Riis spillet EM-kvalifikation med U17-landsholdet – læs mere om det her. For Munksgaards vedkommende blev det til tre landskampe på seks dage, men Svend Graversen håber og tror, at midterforsvareren har tilstrækkeligt med overskud til også at tage kampen mod OB med.

- Det er en kamp, vi glæder os til. OB har et rigtigt godt mandskab med masser af hurtighed og flere landsholdsspillere, og er især stærke inde omkring deres centrale akse. For os gælder det om at bygge videre på de gode takter fra kampen mod Lyngby, og få vores spil til at flyde fra kampens start, lyder vurderingen fra Svend Graversen.

OB må til kampen undvære forsvarsspilleren Hasan Kurucay, der afsoner karantæne. Der er kampstart i Ådalen lørdag d. 5/10 kl. 13.00.