Ulvene var ikke dygtige nok i et par situationer, og derfor måtte midtjyderne lide sæsonens første nederlag på Farum Park.

"> Ulvene var ikke dygtige nok i et par situationer, og derfor måtte midtjyderne lide sæsonens første nederlag på Farum Park.

">

26.10.2013, 19:42 | Af: Administrator

Riddersholm: Skal finde de sidste procenter

Ulvene var ikke dygtige nok i et par situationer, og derfor måtte midtjyderne lide sæsonens første nederlag på Farum Park.

FC Midtjylland havde i store dele af kampen fint styr på begivenhederne på Farum Park, men et par situationer, hvor gæsterne ikke var skarpe nok, blev afgørende, og derfor led ulvene sæsonens første nederlag i Superligaen.

- Vi er ikke dygtige nok i et par situationer. Vi får egentlig kampen, som vi gerne vil og kommer foran 1-0 og er i god kontrol. Men i fuld etableret organisation inkasserer vi et dumt mål, hvor vi ikke følger vores løb, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi får rejst os fint til anden halvleg og får lagt et godt tryk. Man kan aldrig afholde FC Nordsjælland fra at have noget initiativ og skabe lidt, men jeg synes, vi at vi ligger foran på de største chancer, men vi må sige, at vi har mistet lidt af skarpheden i begge felter.

Bedst som det lignede en uafgjort forestilling på Farum Park, fik hjemmeholdet med blot fire minutter igen sendt en scoring i nettet.

- Vi inkasserer desværre et dumt mål i en periode, hvor det er os, der trykker på, og det er vi selvfølgelig ikke tilfredse med. Nu fik vi sæsonens første nederlag, og det skal ikke få os til at male fanden på væggen, men der er absolut nogle ting, vi godt kunne tænke os at vende tilbage til. Måske er der et pres, der kommer af spillernes skuldre, så vi kan kigge fremad, siger Riddersholm.

- Vi har lige manglet de sidste fem-ti procent, og dem skal vi ud og lede efter, og jeg er helt sikker på, at de kommer igen. Vi skal ikke gå ud for at beskytte noget, vi skal spille for at vinde noget. Det er det, der er hele filosofien bag det, vi har skabt i FC Midtjylland, og det er årsagen til, at vi generelt set har præsteret på et højt niveau.

- Men i den seneste periode må vi acceptere, at vi ikke har været gode nok, og det gør, at vi alle sammen skal finde de procenter, som i sidste ende får tippet sejren over på vores side, siger Glen Riddersholm, der vil tage revanche mod FC Nordsjælland allerede på onsdag i pokalturneringen.

- Vi får muligheden for at få slettet indtrykket af denne kamp allerede på onsdag mod FC Nordsjælland og komme på sejrskurs igen i pokalen, hvor vi har ambitioner om at komme videre, siger cheftræneren.

Ulvene møder FC Nordsjælland på onsdag klokken 18.15 på Farum Park i DBU Pokalen, hvor man er nået til ottendedelsfinalen.