18.10.2013, 08:29 | Af: Administrator

Se Bak i Fodboldmagasinet 4:4:2

Skal Morten Olsen fortsætte som landstræner? Og hvad er det, der har bragt ulvene til tops i Superligaen i denne sæson? Se med i 4:4:2.

FC Midtjyllands anfører Kristian Bak Nielsen var torsdag aften gæst i Fodboldmagasinet 4:4:2 på TV/Midt-Vest sammen med Viborgs Simon Nagel.

Her kiggede de to spillere frem mod weekendens kampe, hvor FC Midtjylland lørdag eftermiddag tager imod Randers FC hjemme på MCH Arena. Det blev også til et tilbageblik på den seneste runde, ligesom det danske landshold blev diskuteret.

Traditionen tro blev de to deltagere også udfordret af vært Dan Sørensen på deres fodboldviden. Nagel og Bak havde på forhånd lovet, at de var knivskarpe - se om de kunne leve op til den påstand, når Kristian Bak blandt andet skal svare på, hvem der udlignede for Randers FC i den midtjyske 3-1-sejr over kronjyderne tidligere på sæsonen.

Se eller gense Fodboldmasasinet 4:4:2 her.