17.10.2013, 09:50 | Af: Administrator

Spilforslag: Mål mellem FC Midtjylland og Randers FC

Både FC Midtjylland og Randers er kommet på tavlen i otte af de to holds seneste ti indbyrdes opgør. SpilXperten.com forventer, at den statistik bliver udbygget efter lørdagens kamp. 

Set ud fra tabellen skal FC Midtjylland være favoritter i kampen mod Randers FC, da hele ti placeringer adskiller de to hold før denne spillerunde. Alligevel ligner det ikke nogen nem kamp for FC Midtjylland, da Randers slet ikke er et hold, der skal undervurderes.

Således har Randers flere offensive våben, mens man dog har haft lidt problemer i defensiven. Det kan snildt blive en kamp, hvor begge hold scorer.

Begge hold kommer til dette opgør med svingende form, hvor fem af Midtjyllands seneste seks kampe er endt uafgjort, mens Randers kun står noteret for én sejr i deres seneste seks kampe. For begge hold gælder det derfor også om at få point og vende skuden.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC - KØB BILLETTER HER >>

FCM skal holde afstanden ned til forfølgerne, mens Randers skal væk fra bunden, hvor man før denne kamp er placeret. Det ligner derfor også en kamp, som begge hold vil investere betydeligt i, og hvor begge hold ligeledes vil frem og jagte de tre point. 

Kigger vi på de to holds indbyrdes opgør, er der i den grad lagt op til mål i denne kamp. Således er de seneste otte indbyrdes opgør endt med mindst tre scoringer, mens begge hold er kommet på tavlen i otte af de to holds seneste ti indbyrdes opgør. I denne sæson er otte af FC Midtjyllands 11 kampe endt med, at begge hold har scoret, mens det samme er tilfældet i syv af Randers' 11 kampe.

En anden ting, der taler for dette spil, er, at Izunna Uzochukwu er i karantæne og derfor ikke er med. Hans betydning på midtjydernes centrale midtbane er enorm, og det bør forøge de offensive muligheder for Randers i denne kamp. Den midtjyske offensiv bør dog også få gode arbejdsbetingelser mod et forsvar, der har lukket 18 mål ind i 11 kampe. Mulighederne rent offensivt bør være tilstede for begge hold, og derfor skal oddest, på at begge hold får scoret, være særdeles flot betalt. 

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,85 hos Unibet – SPIL HER >>

Vinder Allan Simonsen Vild med dans?
Den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen har taget TV-seerne i Danmark med storm i programmet Vild med dans. Allan Simonsen, der tidligere har spillet for blandt andre FC Barcelona, har ikke vist store evner på dansegulvet. Faktisk har han været den suverænt dårligste i alle programmer. Til gengæld har seerne sendt ham videre med SMS-stemmer hver gang, og nu er Allan Simonsen pludselig blandt favoritter til at vinde Vild med dans. Tror du også, at han tager guldet i dansedysten? Se mere her!