03.10.2013, 20:00 | Af: Administrator

Spilforslag: Stærk midtjysk defensiv

Det er to hold, der har styr på defensiven, som mandag aften mødes på MCH Arena.

Begge hold har overrasket stort, og der var nok ikke mange, der havde forudset, at netop disse to hold skulle indtage 1.- og 6. pladsen efter ti spillerunder. Det er dog ikke desto mindre status, og det vidner om kvalitet hos begge mandskaber.

Midtjyderne har endnu ikke tabt, men fire af de seneste fem kampe for midtjyderne er endt med pointdelinger, og afstanden ned til forfølgerne er derfor også skrumpet. Vi anbefaler et spil på under 2,5 mål i Superligaens mandagskamp.

Vestsjælland kommer med to nederlag i bagagen, og efter en flot sæsonstart er det derfor også vigtigt at få stoppet den stime og komme på pointtavlen mod FC Midtjylland. Det ligner derfor også en kamp, som begge hold vil have stor interesse i at vinde, og det kan nemt vise sig på banen. Det ligner af samme årsag heller ikke nogen målrig kamp.

Seks af Midtjyllands ti opgør er endt med maksimalt to scoringer, mens hele syv af Vestsjællands ti kampe er endt med maksimalt to scoringer. Det vidner også om to hold, der har styr på defensiven, og det kan nemt komme til udtryk her. På udebane i denne sæson er blot én af FC Vestsjællands fem kampe endt med flere end to scoringer, og det fortæller om et kompakt og defensivt orienteret Vestsjælland-hold på udebane. Der er ingen tvivl om, at gode, gamle Ove Pedersen prædiker om de defensive dyder inden mandagens opgør.

Begge hold spiller fysisk fodbold og har i tidligere kampe haft en klar fordel med deres hårde og aggressive spillestile. Det har også medført, at både FCM og FCV har scoret mange mål på dødbolde, mens man stort set ingen har inkasseret den anden vej. På dette punkt kan begge hold nemt komme til at udligne hinanden, da hverken Midtjylland eller Vestsjælland bør have en klar fordel på fysikken. Det er ligeledes en ting, der taler for få mål, og så skal Unibets odds 1,92 for maksimalt to scoringer i kampen være yderst flot betalt.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,92 hos Unibet – SPIL HER >>

Inspiration til dine spil
De fleste af os, der godt kan lide at spille på sport, foretrækker fodbold. Der findes dog også mange andre sportsgrene, som er spændende at oddse på. Samtidig findes der mange årlige begivenheder, som bliver overset med hensyn til værdien i at spille på dem. Det mener vi i hvert fald hos SpilXperten, hvorfor vi løbende sætter fokus på forskellige odds og events.