23.10.2013, 09:29 | Af: Administrator

Spilforslag: Superligaens bedste defensiv lukker af

FC Midtjylland har Superligaens bedste defensiv, og SpilXperten.com peger på under 2,5 mål i lørdagens kamp mod FC Nordsjælland.

Det ligner på forhånd en tæt kamp, hvor FC Midtjylland godt nok er favoritter, men hvor man mod et FC Nordsjælland-hold med fornyet energi bør blive udfordret på flere punkter. FCM er stadigvæk ubesejret som det eneste hold i Superligaen og vandt da også de to holds første møde i denne sæson med 2-1, men ulvene har ikke hylet helt så højt på det seneste.

Nordsjælland er efter fire nederlag i træk kommet tilbage på sporet, hvor de seneste tre kampe har kastet syv point af sig. Respekten fra begge hold til hinanden bør derfor også blive udslagsgivende. Odds 1,90 hos Unibet for maksimalt to scoringer i kampen er derfor flot betalt.

Nordsjælland kan til dette opgør glæde sig over, at både Michael Jacobsen og Nicolai Stokholm er tilbage efter afsonet karantæne, og de to styrker selvfølgelig defensiven og balancen på holdet. Hos FC Midtjylland er Izunna Uzochukwu tilbage efter at have siddet uden for med karantæne i ulvenes seneste kamp.

Tre af FC Nordsjællands seks hjemmekampe er endt med maksimalt to scoringer, mens hele fire af Midtjyllands fem udekampe er endt med højest to scoringer. Som tidligere nævnt vandt FC Midtjylland sæsonens første møde med 2-1, og generelt har de to hold da også spillet flere målrige opgør mellem sig. Spørgsmålet er bare, hvor meget det får af betydning for dette opgør.

Gassen er gået lidt af ballonen for FCM, hvor seks af de seneste syv kampe er endt uafgjort. Man har dog stadig godt med afstand ned til forfølgerne, og der er derfor heller ingen grund til at panik. Kasper Hjulmands tropper vil ovenpå fornyet selvtillid og hjemmebanefordelen i baghånden selvfølgelig spille deres chance fuldt ud, og det ligner derfor et tæt opgør mellem to hold, der står godt til hinanden – og som derfor vil have nemmere ved at lukke af for modstanderen. Et spil på en målfattig kamp ligner derfor også det bedste spil til weekendens dyst på Farum Park.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,90 hos Unibet

Nu starter nedtællingen til VM 2014
Danmark missede desværre billetten til VM 2014 på trods af flot spil mod Italien og Malta i de to sidste kampe. Det ændrer dog ikke på, at vi nu for alvor kan begynde at tælle ned til næste sommers helt store fodboldfest. Det gør vi allerede nu på SpilXperten.com, hvor vi er begyndt at sætte fokus på VM her.