17.10.2013, 06:57 | Af: Administrator

Spillertruppen nød John Mayer-koncert i Boxen

Græsplæner og læderbolde var byttet ud med Boxen og en amerikansk verdensstjerne, da FC Midtjyllands spillertrup tirsdag aften var inviteret til John Mayer-koncert af MCH.

Mens det meste af Danmark så Duncan og resten af det danske landshold storsejre over Malta tirsdag aften i Parken, så var FC Midtjyllands superligatrup inviteret en tur i Jyske Bank Boxen, hvor den amerikanske verdensstjerne John Mayer gav den første koncert på sin Europa Tour.

Georg Sørensen og MCH havde inviteret ulveflokken til koncerten, og det var et fantastisk arrangement, der mødte spillertruppen, som samtidig oplevede en veloplagt John Mayer, der skød sin Europa Tour i gang med en medrivende koncert på den jyske hede.

- Det var fedt at være med til John Mayers første koncert på hans Europa Tour. Sangene var gode, og han spillede en blanding af sine nye og gamle klassikere. Der var masser af publikumslarm, og så var det specielt at være til en siddende koncert. Det var et super arrangement og et fedt initiativ, at Georg Sørensen havde inviteret os, siger Erik Sviatchenko.

- Det er en anderledes måde at være sammen på, og man får snakket med hinanden om andre ting end lige fodbold. Det er altid forfriskende at komme væk fra den daglige gang, siger forsvarsspilleren, der nød koncerten med den amerikanske singer-songwriter.

Og det var han langtfra den eneste, der gjorde. Således har John Mayer fået fine anmeldelser af koncerten, hvor blandt andre Berlingske skriver, at John Mayer er stadig en musiker i en god udvikling og han overbeviste os om, at der er en fin og dedikeret guitarist indeni den pæne mand fra idolplakaterne og kvitterede med fire stjerne - det samme gjorde musikbladet GAFFA.