19.10.2013, 13:46 | Af: Administrator

Start-11 mod Randers FC

Tre ændringer i FC Midtjyllands startopstilling i forhold til holdet seneste kamp mod FC Vestsjælland.

Om den time går det løs på MCH Arena, når FC Midtjylland og Randers FC krydser klinger.

FC Midtjylland har gode erfaringer med kronjyderne i denne sæson, da ulvene hentede en sejr på 3-1 i Randers.

I forhold til ulvenes seneste opgør er der tre ændringer i startopstillingen. Kristian Bak Nielsen er tilbage og afløser Kolja Afriyie på højre back, mens Petter Andersson afløser Izunna Uzochukwu, der er ude med karantæne. Endelig erstatter Pione Sisto en skadet Eyjolfur Hedinsson, mens Marco Larsen er med på bænken, efter at han har siddet uden for en måndes tid.

Der er kick-off på MCH Arena klokken 17.00.

Start-11: Jonas Lössl - Kristian Bak NielsenPatrick BanggaardErik Sviatchenko,Jesper Lindorff Juelsgård - Danny OlsenJeppe Curth, Petter Andersson - Pione SistoSylvester Igboun - Morten 'Duncan' Rasmussen

Bænk: Jakob Haugaard, Kolja Afriyie, André RømerRilwan Hassan, Marco LarsenFrank KristensenPaul Onuachu