28.10.2013, 13:22 | Af: Administrator

Superligatruppen besøger Store Netværksdag

Ulvenes superligatrup har meldt deres ankomst til efterårets Store Netværksdag onsdag den 13. november.

Det kommer til at summe af forretning og nye relationer, når et forventet antal af cirka 350 virksomheder mødes i MCH Herning Kongrescenter den 13. november til Store Netværksdag. FC Midtjyllands superligatrup har meldt deres ankomst og stiller op i stærkeste opstilling på dagen.

Det er assistenttræner Brian Priske, der sammen med spillertruppen har taget initiativ til besøget, og spillerne glæder sig til et velfortjent afbræk i dagligdagen med fodboldtræning og fysiske udfoldelser. 

- Da vi i spillertruppen hørte om Store Netværksdag, hvor blandt andre mange af klubbens egne sponsorer og samarbejdspartnere deltager, blev vi hurtigt enige om, at det var et initiativ, som vi rigtigt gerne ville deltage i. Vi har ikke så ofte mulighed for at møde de mange virksomheder og ikke mindst de sponsorer, som støtter os i dagligdagen, så vi glæder os til at hilse på face to face, siger Brian Priske.

LÆS OGSÅ: Tilmeldingen til efterårets Store Netværksdag skudt i gang

- Det er også vigtigt for spillerne - både de rutinerede og de unge på vej frem - at lære virksomhederne at kende og via den vej skabe et tættere bånd mellem klub og virksomheder. Det er lige så vigtigt for en fodboldspiller - og sportsfolk generelt - at blive bedre til at skabe nye relationer i erhvervslivet, og Store Netværksdag er en unik mulighed for os til at gøre det, siger assistenttræneren.

Store Netværksdag tilbydes til alle virksomheder i hele regionen, og det er gratis at deltage. Dog er det muligt at tilkøbe standpladser til udstillinger m.v. Der er tre uger før Store Netværksdag tilmeldt over 220 deltagere, og det forventes, at omkring 350 erhvervsfolk vil deltage og skabe nye relationer på dagen.

Der er på dagen fri adgang for alle, og blandt andet har Uddannelsesby Herning forskellige udstillinger og afholder indlæg om blandt andet ledelse og andre spændende indslag på dagen. Store Netværksdag er arrangeret af Netværksamarbejdet i Midt- og Vestjylland i samarbejde med flere netværk i hele regionen samt MCH.

Du kan læse mere eller tilmelde dig Store Netværksdag her.