">

">

22.10.2013, 14:03 | Af: Administrator

Ta' med til Nordsjælland

FC Midtjylland møder FC Nordsjælland to gange på udebane inden for fire dage. Ta' med Black Wolves eller køb billig "fanpakke" til opgørene.

Det er ulve mod tigre, når FC Midtjylland og FC Nordsjælland krydser klinger på lørdag på Farum Park. Og allerede fire dage senere står de to mandskaber igen over for hinanden. Det sker i DBU Pokalens ottendedelsfinale.

FC Midtjyllands officielle fanklub Black Wolves arrangerer bustur til kampen på lørdag. Så tag med ulvene på jagt efter tre point på Farum Park og lade os gentage sejren fra MCH Arena i september, hvor det blev en midtjyske 2-1-sejr.

Har du ikke mulighed for at tage med fanklubbens bus, så har FC Nordsjælland strikket et godt tilbud sammen til de to opgør. For kun 50 kroner får du en billet til udebaneafsnittet til begge kampene - altså både lørdagens superligakamp og onsdagens pokalottendedelsfinale.

- Billetter købes via billetter.fcn.dk – du køber simpelthen 'fanpakken' med de to kampe for én pris og benytter billetten til begge kampe. Mister du din billet, kan du altid printe den igen. Stegkoden på billetterne kan kun scannes én gang pr. kamp, skriver nordsjællænderne på deres hjemmeside.

Tager du med Black Wolves-bussen, så ser afgangstiderne således ud:

Herning v/banegården: 11.30
Hammerum v/SuperBrugsen: 11.35
Ikast v/Føtex: 11.40
Vejle v/DTC: 12.30

Prisen for BW-medlemmer er 200 kroner inklusiv billet. For ikke-medlemmer er prisen 250 kroner. Tilmelding sker på 2811 5348 eller micha_elpedersen@hotmail.com