08.10.2013, 10:31 | Af: Administrator

Tilmeldingen til efterårets Store Netværksdag skudt i gang

Også i efteråret kan erhvervsdrivende i det midt- og vestjyske se frem til en spændende dag, når FC Midtjylland byder inden for til Store Netværksdag.

- Mød nye relationer eller vis dit produkt frem.

Sådan lyder opfordringen fra Jan Lindegaard, der er relation manager i FC Midtjylland, forud for efterårets Store Netværksdag, der finder sted onsdag den 13. november på MCH Herning Kongrescenter, hvor alle kan deltage.

- Vi er i år flyttet til nye faciliteter, hvor der er god plads til stande, at netværke og mulighed for morgenbuffet og frokost. Rammerne er sat for nogle effektive timer. Vi har oplevet eksplosiv vækst af nye netværk, og vi har siden sidst budt velkommen til MCH og Netsøg.dk, og de bidrager begge med mange nye virksomheder, som kan deltage, siger Jan Lindegaard. 

Store Netværksdag vil igen i efteråret have fokus på, at deltagerne får mulighed for at skabe nye relationer, og derfor er et åbent sind og ja-hatten er et must til dagen.

Og der bliver rig mulighed for at møde nye relationer på tværs af kommunegrænser, brancher og ikke mindst passion, da der ved forårets arrangement deltog mere end 300 virksomheder.

- Og vi forventer lidt flere den 13. november, pointerer Jan Lindegaard og fortsætter.

- Netværkssamarbejdet omfatter netværk og virksomheder fra hele region Midt- og Vestjylland, og over 2.200 virksomheder inviteres til Store Netværksdag, hvor vi forventer 400-500 deltagere, siger relation manageren.

På Store Netværksdag vil der blandt meget andet være et oplæg af Redbull Denmark, som vil give et indblik i, hvordan de arbejder med sociale medier. Derudover bliver det også muligt at booke personlige møder med andre deltagere.

Det er gratis at deltage i Store Netværksdag, som finder sted onsdag den 13. november på MCH Herning Kongrescenter fra klokken 09.00 til 14.00. Derudover kan du købe en stand, som giver dig en unik mulighed for at vise dine produkter frem. Tilmelding sker på: http://www.midtvest.net/store-netvaerksdag