14.10.2013, 10:43 | Af: Administrator

To ulve udtaget til U18-landsholdet

De to akademispillere Asger Sørensen og Jonas Gemmer er udtaget til U18-landsholdets kommende træningssamling.

Når det danske U18-landshold i næste uge møder ind til træningssamling i Brøndby, vil to ulve være til stede. U18-landstræner Henrik Clausen har således udtaget Asger Sørensen og Jonas Gemmer, som til daglig tørner ud for FC Midtjyllands U19-hold.

Midtbanespilleren Jonas Gemmer var også med ved U18-landsholdets seneste samling. Her fik han spilletid i begge kampe, da Danmark ad to omgange spillede uafgjort mod Schweiz. Asger Sørensen, som spiller i forsvaret, kan derimod se frem til at være med omkring U18-landsholdet for første gang.

Træningssamlingen løber fra mandag den 21. oktober til tirsdag den 22. oktober og finder sted ved Idrættens Hus i Brøndby. Samlingen er foreløbigt U18-landsholdets sidste aktivitet i 2013, hvorfor den formentlig er drengenes sidste chance dette efterår for at vise sig frem for landstrænerteamet.