29.10.2013, 14:21 | Af: Administrator

Truppen mod FC Nordsjælland

FC Midtjylland går hårdt efter videre avancement i DBU Pokalen, hvor forhindringen i ottendedelsfinalen endnu engang er FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland og FC Midtjylland stod over for hinanden i lørdags i Superligaen. I morgen gør de det så igen, når de to klubber for femte år i træk tørner sammen i pokalturneringen.

- Lodtrækningen er vel på papiret den næst sværeste efter FCK i Parken. Det gør, at vi er nødt til at være en tand mere skarpe, end vi var i lørdags, hvor der var rigtig mange ting, der lykkedes for os, men den effektivitet i begge felter og ikke mindst den skarphed, vi skal have i vores defensiv organisation, skal være der hele vejen igennem, og ikke kun otte ud af ti gange, som har været tilfældet i den seneste tid, siger cheftræner Glen Riddersholm.

I lørdagens superligaopgør led ulvene sæsonens første nederlag, men kigger holdet et år tilbage, så vandt FC Midtjylland i netop ottendedelsfinalen mod FC Nordsjælland på Farum Park - en bedrift, som midtjyderne går benhårdt efter at gentage igen i år.

- Vi klarer os traditionelt set godt i pokalturneringen, og vi går all in i forhold til kampen i morgen. Det er en stor målsætning for at komme langt i pokalturneringen og allerhelst helt til Parken, så vi kan få trofæet i skabet, siger Glen Riddersholm.

- Vi kan heldigvis kigge tilbage på sidste efterår, hvor vi også var på udebane mod Nordsjælland og fik en sejr. Det går vi 100 procent efter igen, fordi pokalturneringen er en turnering, hvor der er kort vej til Europa og til en titel, siger Riddersholm.

Der er kick-off på Farum Park onsdag klokken 18.15.

Truppen mod FC Nordsjælland
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jeppe Curth
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun