06.10.2013, 15:27 | Af: Administrator

Truppen mod FC Vestsjælland

Petter Andersson kan få comeback for ulvene mandag aften, når der fløjtes op for superligabold på MCH Arena mellem FC Midtjylland og FC Vestsjælland.

FC Midtjylland og FC Vestsjælland lukker 11. spillerunde i Superligaen, når de to mandskaber for første gang tørner sammen på MCH Arena. Efter uafgjort i de seneste to kampe er det et hjemmehold, der jagter tre point mod oprykkerne fra Slagelse, der har fået en god start på livet i Superligaen.

- Vi tørster efter at komme tilbage på sejrssporet igen, og vi er efter en god træningsuge helt klar til opgaven Imod Vestsjælland. Der hersker en god stemning i truppen, og det lysner på skadesfronten. Det kan mærkes i dagligdagen, hvor konkurrencen om en plads i kamptruppen ikke har været højere, end den er i øjeblikket, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Vestsjælland er en atypisk oprykker, idet holdet er godt sammensat og fra dag ét har været klar til at konkurrere ligeværdigt på alle parametre med de øvrige superligahold. Ser man på Vestsjællands hold og deres flotte udebane statistik i indeværende sæson, aftvinger det naturlig respekt. Vestsjællands selvforståelse er stor. Det fornemmer man også tydeligt på den retorik, som holdet og dets dygtige træner Ove Pedersen anvender.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND KØB BILLETTER HER >>

FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 14 superligakampe og skal forsøge at følge en flot hjemmebanestatistik op i denne sæson, hvor det er blevet til fire sejr og en enkelt uafgjort i foreløbig fem kampe.

- Vi glæder os til at følge op den flotte sæsonstart hjemme på MCH Arena.  Jeg forventer et meget motiveret, aggressivt og dynamisk FC Midtjylland-hold. Vi er favoritter, og vi er klar til at følge op på de fornemme præstationer, vi hidtil har leveret.  Det skal gøres gennem en offensiv og fremadrettet defensiv, samt en offensiv som kollektivt og  individuelt får lagt et stort tryk på Vestsjællands defensiv, siger Riddersholm, der  sender en opfordring til de midtjyske fans.

- Vores fans er vores 12. mand, og holdet får brug for maksimal støtte i morgendagens kamp. Så herfra skal der lyde en opfordring til alle FCM-fans om at møde talstærkt op MCH Arena, således at vi i fællesskab kan  sejre.

Der er comeback til Petter Andersson i den midtjyske trup. Den svenske midtbanespiller har ikke været med siden anden kamp i sæsonen, hvor han med sin scoring mod FC København afgjorde kampen. Også Eyjolfur Hedinsson er tilbage i truppen til opgøret mod FC Vestsjælland, hvor Danny Olsen kan spille sin kamp nummer 200 for ulvene, hvis han kommer på banen.

Der er kick-off på MCH Arena mandag klokken 19.00 

Truppen mod FC Vestsjælland
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jeppe Curth
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
21. Eyjolfur Hedinsson
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun