18.10.2013, 15:02 | Af: Administrator

Truppen mod Randers FC

Efter landskampspausen bliver der igen fløjtet op i Superligaen. På MCH Arena sker det lørdag klokken 17.00, når FC Midtjylland tager imod Randers FC.

To uger uden superligabold er slut, og lørdag løber ulvene atter på banen, når Randers FC er modstanderen på MCH Arena. Og det er en flok FC Midtjylland-spillere, der glæder sig til at komme i kamp igen, efter en pause, som er blevet brug til at sætte fokus på detaljen.

- Vi glæder os til at komme i gang efter landskampspausen, hvor vi har arbejdet godt med små detaljer primært med fokus på, at den enkelte spiller skal komme med lidt flere procenter, fordi vi kan se, at kollektivet i FC Midtjylland er det stærkeste længe set, og det er hele basen for vores gode start på Superligaen, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Jeg forventer et tæt opgør mod Randers, der er et fysisk stærkt hold med en klar defineret spillestil. De spiller meget direkte og tydeligt med meget fokus på indlægsspil, så de kan sætte deres dygtige angribere i scene. De er gode på omstillinger og er et duel stærkt hold, og det skal vi være i stand til at stå imod.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC - KØB BILLETTER HER >>

Den første tredjedel af Superligaen er spillet, og det betyder, at holdene nu begynder at møde hinanden for anden gang i sæsonen. FC Midtjylland vandt det første opgør mod Randers FC med 3-1 på udebane, men Riddersholm forventer en lige affære på Heden lørdag eftermiddag.

- Vi nulstiller nu. Vi har lagt de første 11 kampe bag os og vil nu angribe de næste syv kampe offensivt og aggressivt. Vi vil gå ud og spille med de velkendte dyder, som er offensivt og fremadrettet fodbold med fokus på dynamik og med en enorm energi, siger Riddersholm, der har planen klar mod kronjyderne.

- Det handler om at være dygtige i den defensiv organisation, således at vi kan få lukket for de angrebsvariationer, som Randers ofte anvender. Derudover skal vi være i stand til at spille hurtig og direkte i vores pasningsspil og ikke mindst på vores omstillinger for på den måde at få sat Morten 'Duncan' i scene og hurtigst muligt få vores spillere retvendt mod Randes' mål, siger Glen Riddersholm.

Trænerteamet må se bort fra Eyjolfur Hedinsson og Tim Janssen, som begge er skadede, mens Izunna Uzochukwu sidder uden for med en spilledagskarantæne. Til gengæld er der gensyn med Marco Larsen, der er tilbage i truppen, efter at han blev skadet i en U21-landskamp for en god måned siden.

Der er kampstart på MCH Arena lørdag klokken 17.00.

Truppen mod Randers FC
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jeppe Curth
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
44. Sylvester Igboun