16.10.2013, 08:36 | Af: Administrator

Ulvene besøgte herningCentret

Det var en flok populære FC Midtjylland-spillere, der i går besøgte herningCentret.

Der er ikke noget at sige til, hvis der er ømme arme hos flere FC Midtjylland-spillere i dag. Ikke på grund af et hårdt træningspas i styrkelokalet i går. Nej, derimod skal årsagen findes i deres besøg i herningCentret tirsdag eftermiddag.

Det var nemlig en flok særdeles populære ulve, der skrev autografer, spillede bordfodbold mod de mange børn og stillede op til fotos, så de mange børn kunne få foreviget mødet med deres favoritspiller.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC LØRDAG D. 19/10 KØB BILLETTER HER >>

Og spillerne var glade for at give noget tilbage til de mange fans, der weekend efter weekend støtter dem på lægterne.

- Det er altid hyggeligt at møde mennesker, hvor man åbenlyst kan se, at de synes, det er fedt, det vi laver. De ser lidt op til os fodboldspillere, og så kan vi gøre dem glade ved at skrive autografer. Det er rigtig dejligt at komme ud og se en masse friske børn, siger Kristian Bak, der var en af de spillere, der dukkede op i centret.

Men det er ikke kun spillerne, der giver noget af sig selv. De får også masser igen af mødet med regionens mange unge fans.

- Det er altid kæmpestort, når der kommer en lille gut eller pige hen til en med store øjne og siger, "det er dig, jeg har set i fjernsynet, vil du ikke skrive en autograf". Det er super dejligt, siger ulveanføreren, der havde selskab af Kolja Afriyie, Eyjolfur Hedinsson, Paul Onuachu, Frank Kristensen, Sylvester Igboun, Musefiu Ashiru og Isaac Oliseh.

I FC Midtjylland glæder man sig over, at man kan være med til at give børnene en god oplevelse i efterårsferien.

- Det er fantastisk at se, hvor mange der har valgt at komme i herningCentret og hilse på spillerne. Vi er glade for, at vi kan give noget igen til de mange fans rundt i regionen, og det er dejligt at se den store interesse, der er for spillerne. Sammen skal vi dyrke drømmen, siger Sejer Aagaard, der er event manager i FC Midtjylland.