10.10.2013, 21:21 | Af: Administrator

Værdifuld spilletid til tilbagevendte spillere

Flere af de FC Midtjylland-spillere, som har siddet uden for den seneste tid, fik minutter i benene i 3-2-sejren over Viborg.

Trænerteamet havde til kampen mod Viborg i Reserveligaen en række profiler tilbage efter skader. Petter Andersson, der fik de sidste 16 minutter i mandagens superligakamp mod FC Vestsjælland, spillede første halvleg for ulvene og bragte ulvene foran 1-0 allerede efter 13 minutter.

- Petter spillede en rigtig fin første halvleg. Han vendte op i banen, som vi ved, han kan og kom til nogle chancer og scorede et fint mål. Han skal bare have flere minutter i benene, så ser vi en god udgave af ham igen, siger reserveholdstræner Lars Friis.

Den svenske midtbanespiller skiftede i pausen med Marco Larsen, som for første gang var på banen, siden han blev skadet i en U21-landskamp for en måned siden. Også Johannes Madsen fik værdifulde minutter i benene, efter at han har været væk fra træningsbanen i en periode med en skade.

- Det var dejligt at se dem tilbage i kamp. Marco fik taget nogle af de løb, vi ved, han kan og viste, at han er målfarlig. Det var gode 45 minutter for ham. Johannes Madsen leverede en fin indsats på midtbanen og fik nogle værdifulde minutter i benene, fortæller Lars Friis.

En anden spiller, som er på vej tilbage, er Rilwan Hassan. Han fik comeback i udekampen mod OB for to uger siden, og i dagens kamp mod Viborg blev det til 75 minutter på banen for den nigerianske dribler.

- Rilwan spillede 75 minutter og var meget træt til sidst. Det er lang tid siden, at han har spillet så lang tid. For ham handler det om at få en masse minutter i benene og finde tilbage til den gamle Rilwan. Vi så det i glimt, hvor hans snævre driblinger og hurtige fødder gav Viborg problemer, siger Lars Friis.

Derudover havde FC Midtjylland Francis Dickoh, der trænede med i sidste ud, på holdet, og han leverede ifølge Lars Friis en godkendt indsats i midterforsvaret.

- Francis gjorde det godt. Han bestod med glans i forhold til kommunikation. Han er virkelig en spiller, der forstår at kommunikere budskaberne ud. Han gjorde et fint indtryk.