31.10.2013, 09:00 | Af: Administrator

Vidste du, at FC Midtjylland og Esbjerg fB

FCM.dk har i samarbejde med danskfodbold.com været i arkiverne og fundet skæve vinkler til søndagens superligakamp mod Esbjerg fB.

Vidste du, at...

- Det er 35. superligakamp mellem FC Midtjylland og Esbjerg fB. Af de 34 foregående kampe har de 16 været spillet i Ikast/Herning, og kun det allerførste opgør i september 2001 er endt med sejr til Esbjerg fB.

- FC Midtjylland er uden nederlag til Esbjerg fB i de seneste 7 superligakampe, der er endt med 4 sejre og 3 uafgjorte.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - ESBJERG FB - KØB BILLETTER HER >>

- I FC Midtjyllands 12 seneste superligaliga-hjemmekampe mod Esbjerg fB har hjemmeholdet i 9 tilfælde scoret kampens første mål, og i de 3 resterende tilfælde endte kampen uden scoringer. Esbjerg fB har således ikke scoret først på MCH Arena siden 23. maj 2004!

- Set over samtlige superligakampe mellem FC Midtjylland og Esbjerg fB scores der i gennemsnit 2,59 mål pr. kamp. Men i de seneste 5 superligakampe mellem de to klubber er der blot scoret 5 mål (3 stk. 1-0, 1-1 og 0-0).

- Medmindre kampen ender helt uden scoringer, vil der falde et måljubilæum i kampen. Hvis FC Midtjylland scorer, vil det være klubbens superligamål nr. 400 på hjemmebane, hvorimod hvis Esbjerg fB scorer, vil det være superligamål nr. 250 scoret mod FC Midtjylland på hjemmebane.

- Hvis FC Midtjylland spiller uafgjort for 4. superliga-hjemmekamp i træk, vil det foruden ny superliga-klubrekord også være 11. tilfælde, hvor en superligaklub har spillet uafgjort i 4 hjemmekampe i træk.

- FC Midtjylland kan ved at undgå et nederlag til Esbjerg fB spille sin 10. superliga-hjemmekamp i træk uden nederlag, hvilket senest skete i april-september 2012.

- FC Midtjylland har ikke tabt to superligakampe i træk siden nederlagene til SønderjyskE og Randers FC i oktober 2012.

- Det er knap 3 år siden, at FC Midtjylland sidst vandt en superliga-hjemmekamp i november.

- Michael Tykgaard dømmer sin 15. superligakamp med deltagelse af FC Midtjylland. Af de 14 tidligere kampe er kun én endt med nederlag, hvorimod 9 er endt uafgjort og 4 med sejr, heriblandt et opgør mod Esbjerg fB i april 2013.

- Danny Olsen kan med en scoring mod Esbjerg blive den næstmest scorende spiller i FC Midtjylland. Danny Olsen tangerede med sin scoring mod FC Nordsjælland i DBU Pokalen Mikkel Thygesens 43 scoringer for FC Midtjylland og deler dermed lige nu æren som den næstmest scorende spiller i FC Midtjylland (efter Frank Kristensen).

Frank Kristensen har i Superligaen hidtil scoret 46 mål på MCH Arena, 21 mål på Ikast Stadion og 41 mål på andre stadions. Med en enkelt scoring mere på MCH Arena, vil han alene overtage rekorden som mest scorende superligaspiller på samme superligastadion, der pt. deles med Søren Frederiksen/Viborg Stadion.

Leveret i samarbejde med danskfodbold.com