04.10.2013, 07:15 | Af: Administrator

Vidste du, at FC Midtjylland og FC Vestsjælland

FCM.dk har i samarbejde med danskfodbold.com været i arkiverne og fundet skæve vinkler til mandagens Superligakamp mod FC Vestsjælland

Vidste du, at:

- Det er FC Midtjyllands første kamp mod FC Vestsjælland, da det ikke tidligere er blevet til opgør i Superligaen, i divisionerne derunder eller i DBU Pokalen.

Senest FC Midtjylland mødte en Superligadebutant var i sæsonen 2009/10, hvor HB Køge for første gang rykkede op i Superligaen. Dengang endte det første indbyrdes møde med en sejr på 2-1 til FC Midtjylland på MCH Arena.

FC Midtjylland og FC Vestsjælland er de to bedste blandt de 12 Superligaklubber efter pausen. Således har FC Midtjylland, målt isoleret på resultatet i 2. halvleg, opnået 21 point skarpt forfulgt af FC Vestsjælland med 18 point.

Glen Riddersholm vil med en sejr over FC Vestsjælland tage sin sejr nr. 50 som træner for FC Midtjylland. Af FC Midtjyllands tidligere trænere er dette jubilæum kun præsteret af Ove Pedersen (60) og Erik Rasmussen (89).

FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 14 Superligakampe, og enhver kamp yderligere uden nederlag vil forbedre klubbens Superliga-klubrekord. Rekorden for Superligaen tilhører FC København med 21 kampe i træk uden nederlag.

FC Midtjylland vil i tilfælde af sejr over eller uafgjort mod FC Vestsjælland blive det 10. tilfælde, hvor en klub i den nuværende turneringsstruktur har formået at gå ubesejret igennem turneringens første tredjedel.

Dennis Mogensen dømmer sin fjerde Superligakamp siden oprykningen til den bedste række i sommer. Det bliver hans første Superligakamp med FC Midtjylland som den ene part, hvorimod han tidligere har dømt FC Vestsjællands nederlag på 0-2 til AGF.

Danny Olsen vil med spilletid mod FC Vestsjælland opnå sin kamp nr. 200 for FC Midtjylland siden debuten den 18. marts 2007. Han bliver dermed klubbens 5. spiller til at runde dette jubilæum efter Frank Kristensen, Kristian Bak Nielsen, Mikkel Thygesen og Jesper Mikkelsen.

Danny Olsen vil med en enkelt scoring tangere Mikkel Thygesens 43 scoringer for FC Midtjylland og dermed dele æren som den næstmest scorende spiller i FC Midtjylland (efter Frank Kristensen).

Hverken FC Midtjylland eller FC Vestsjælland har tabt en Superligakamp i indeværende sæson efter at have scoret kampens første mål.

- FC Midtjylland har tidligere spillet to kampe den 7. oktober. Begge har været i Superligaen mod Randers FC, og begge er endt med nederlag til FC Midtjylland.


Leveret i samarbejde med danskfodbold.com