22.11.2013, 22:44 | Af: Administrator

Curth: Brøndby en fed udfordring

Der er sket meget med Brøndby, siden de i august måned blev sendt hjem fra MCH Arena med et nederlag på 5-2 i bagagen.

FC Midtjylland tager søndag aften imod Brøndby hjemme på MCH Arena, og det er et opgør, som tomålsskytten fra 3-2-sejren over Viborg Jeppe Curth ser frem sig til.

- Det er en fed udfordring. Vi ved, at Brøndby er ekstremt godt kørende i øjeblikket, og det betyder, at vi skal præstere på højeste niveau på søndag, siger Jeppe Curth til FCM TV.

Holdet fra den københavnske vestegn kommer til Heden med to sejre i streg. Samtidig er de blå-gule ubesejrede i de seneste otte kampe.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF - KØB BILLETTER HER >>

- Brøndby har haft en periode, hvor de har haft det svært, men det må man sige, der er blevet vendt om på, og de har fået nogle fantastisk gode resultater på det seneste. De er i et flow i øjeblikket, som gør dem utrolig farlige.

- Det er en meget vanskelig kamp. Det er et Brøndbyhold, som virkelig tror på sig selv, og som har fået nye input fra nye spillere og har vundet de sidste par kampe, hvilket gør, at de helt naturligt kommer med stor selvtillid, siger Curth.

Og selvtillid må den nordjyske lejesvend også have efter sine to mål i arvefjendeopgøret mod Viborg. Hvorvidt han kan gentage den præstation i søndagens topopgør mod Brøndby, tør han ikke love.

- Chancen er der altid, og det ville da være ekstremt fedt, men sandsynligheden, for at jeg gør det, er måske mindre, men vi gør, hvad vi kan, lover Jeppe Curth, der har optrådt otte gange i FCM-trøjen og leveret tre mål siden ankomsten.

Se hele interviewet med Jeppe CurthFCM TV her.

Der er kick-off mod Brøndby søndag klokken 19.15 på MCH Arena.