03.11.2013, 21:06 | Af: Administrator

Duncan: Handler om effektivitet

Ulvene kom bedst ud af dysten mellem de to bedste mandskaber i kalenderåret 2013.

FC Midtjylland kom søndag aften tilbage på sejrssporet med hele 3-0 over Esbjerg fB hjemme på MCH Arena. Spillemæssigt imponerede hverken hjemme- eller udeholdet, men der var til gengæld forskel på effektiviteten holdene imellem.

- Vi scorer på chancerne, og det er vel dét, man kan sige om kampen. Det var ikke fordi, det var en prangende fodboldkamp, men vi var effektive, og det er dét, det handler om i fodbold, siger Morten ’Duncan’ Rasmussen.

Angriberen nettede selv to gange, men nedtoner glæden over igen at være i målscorerens rolle.

- Det vigtigste er nu, at man scorer for at hjælpe holdet til tre point. Men hellere score og vinde end score og tabe, lyder det fra Duncan, der er med på ”Movember”-bølgen og er i gang med at lægge overskæg til.

- Der er ikke meget skæg i mig, så det bliver ikke særlig langt, smiler han slutteligt.

Se hele interviewet med Morten ’Duncan' Rasmussen på FCM TV her.