04.11.2013, 13:37 | Af: Administrator

Duncan om landsholdsudtagelse: Holdets fortjeneste

Morten 'Duncan' Rasmussen er med for Danmark, når de danske drenge fredag den 15. november møder Norge på MCH Arena.

Morten 'Duncan' Rasmussen fik for en lille måned landsholdscomeback i 6-0-sejr over Malta, hvor FCM-skarpskytten kvitterede med to scoringer. Og den brandvarme FCM-angriber er igen blandt landstræner Morten Olsens foretrukne, når det danske landshold møder Norge fredag den 15. november på ulvenes hjemmebane.

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad for igen at blive udtaget. Det bliver fedt at skulle spille på hjemmebane, og forhåbentlig kommer der mange lokale tilskuere, som normalt holder med FC Midtjylland. Det bliver rigtig fedt at spille landskamp på hjemmebane, siger Morten 'Duncan' Rasmussen, der på landsholdet har scoret tre mål i seks kampe.

FCM-angriberen har med sine to scoringer i gårdagens 3-0-sejr over Esbjerg skudt sig op som nummer to på Superligaens topscorerliste med otte træffere. Forklaringen på den gode målform, som den 28-årige angriber har fundet i efteråret, skal findes i et godt midtjyske kollektiv, som har leveret et stærkt 2013.

- Det er mine holdkammerater og trænerteamets fortjeneste, at jeg er med omkring landsholdets igen. Jeg har været væk i en lang periode, men trænerstaben i FC Midtjylland har vist mig tillid, og holdkammeraterne har spillet fantastisk, så det er en stort cadeau til alle omkring holdet, siger Duncan.

- Vi har haft et godt efterår, og det er lettere at være angriber på et hold, der spiller godt, siger Morten 'Duncan' Rasmussen, der kan spille sin landskamp nummer syv, hvis han kommer i kamp mod Norge.

Du kan købe billetter til landskampen mellem Danmark og Norge på MCH Arena fredag den 15. november her.