10.11.2013, 16:23 | Af: Administrator

Duncan ude i tre uger

En scanning har vist en blødning på en muskel i lysken, og det betyder en pause på tre uger til FCM-topscoreren. 

Morten 'Duncan' Rasmussen stod opført som starter i fredagens derby mod Viborg, men allersidst i opvarmningen måtte den målfarlige angriber forlade banen, efter at han mærkede et riv i lysken. Det riv betyder nu en pause til 'Duncan', der i denne sæson har scoret otte mål for ulvene.

- En scanning i dag har vist en blødning i en muskel i lysken. Det betyder, at han skal blive i Ikast til behandling og genoptræning, siger Nicklas Falkesgaard Pedersen, der er fysioterapeut i FC Midtjylland.

Lyskeskaden betyder en pause på tre uger, og dermed går Morten 'Duncan' Rasmussen glip af næste uges landskamp på MCH Arena mod Norge.

- Det er jeg selvfølgelig rigtig ærgerlig over. Jeg havde set frem til at spille i landsholdsdragten på hjemmebane, men nu handler det i stedet om at blive klar igen så hurtigt som muligt, så jeg kan hjælpe holdet, siger Morten 'Duncan' Rasmussen, der har scoret tre mål i seks landskamp.

Pausen betyder, at Morten 'Duncan' Rasmussen går glip af ulvenes næste hjemmekamp, som er den den 24. november mod Brøndby, mens han er tvivlsom til kampen mod FC Vestsjælland ugen efter.